Denk mee over activiteiten voor jongeren in de gemeente Hellendoorn

Datum: 20-09-2022

Woon je in gemeente Hellendoorn? Ben je tussen de 12 en 23 jaar oud? Zit of zat je op het speciaal onderwijs? Dan zijn we op zoek naar jou! Het jongerenwerk van Stichting de Welle en MEE IJsseloevers willen graag weten of je het leuk zou vinden als er activiteiten georganiseerd worden voor jongeren zoals jij. 

Om de mogelijkheden verder te onderzoeken hebben we input nodig. Daarom willen we graag jongeren en ouders uitnodigen om met ons van gedachten te wisselen. 
 
Datum:    Maandag 3 oktober 2022*
Tijd:         19.00 -20.30 uur
Locatie:   Jongerencentrum Place2Be Duivecatelaan 4 7443 PS Nijverdal
 
Wil je meedoen? Geef je dan vóór 26 september op via: s.hollak@meeijsseloevers.nl. Vermeld hierbij dan ook je naam, aantal personen en je telefoonnummer. 
 
* bij te weinig opgave kan het zijn dat de bijeenkomst niet doorgaat en we persoonlijk contact met je opnemen. 
 
Meer informatie:
Leon Piksen, jongerenwerker Stichting de Welle 06-18737800 / l.piksen@stichtingdewelle.nl of Sabine Hollak, consulent MEE IJsseloevers 06-30998355 / s.hollak@meeijsseloevers.nl.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: