Twan van Dijke pakt een mooie zesde plaatst op het NK in Ermelo voor de Hertruiters

Datum: 29-08-2022

10.56 uur - Afgelopen zaterdag kwamen voor de Hertruiters nog een aantal springruiters uit op de Hippiade (NK) in Ermelo. Floor Veerkamp, Jip Ottes en Twan van Dijke. En Twan van Dijke sprong met zijn pony Storm foutloos.Daardoor mocht hij de barrage rijden. De barrage ging ook foutloos en hij werd bekroond met een mooie zesde plaats. 

 
 
In Den Ham werd er gereden voor de prijs Diamant van Twenterand. Melissa Eshuis reed met Joy in de klasse B dressuur en werd tweede met 212.5 punten en derde met 199.5 punten. 
Sophie ter Haar reed met haar Goldstar in de klasse L2 en behaalde twee keer de eerste  prijs met 205.50 punten en 196.50 punten. Dat betekende dat Sophie de finale mocht rijden en daarin werd ze vierde. 
 
In Balkbrug reed Isabelle Plijter met haar pony Karlos van Orchid's in de klasse B met 189 en 185 werd ze twee keer eerste. 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Els klopper schreef op 30-08-2022

Graag wil ik Twan en Melissa heel hartelijk gelukwensen met deze prachtige prestaties! Het topruiter zijn zit in hun DNA. Dus ze staan aan het begin van glansrijke carrières. Houd ze in de gaten.....

Uw reactie

Naam:
Bericht: