Zaterdag 3 september Open Dag v.v. DES

Datum: 26-08-2022

17.33 uur - v.v. DES organiseert zaterdag 3 september van 10:00 tot 12.00 uur op sportpark Gagelman aan de Duivecatelaan weer haar jaarlijkse open dag. De open dag is bedoeld voor jongens en meisjes vanaf ± 4 jaar.

 
Deze ochtend zijn er onder begeleiding van de trainer en spelers van DES 1 diverse voetbal spelletjes om op een speelse manier kennis te maken met het voetbal bij v.v. DES. Voor iedereen is er gratis iets te eten en te drinken, voor ouders en begeleiders is er uiteraard een gratis kopje koffie.
 
Spelenderwijs leren voetballen, waarbij het plezier voorop staat!!
De nadruk van de voetbalbeleving bij v.v. DES ligt bij de jongste kinderen niet alleen op de prestatie, maar vooral ook op plezier! Tijdens de wedstrijden en trainingen is dit een erg belangrijk aspect.
 
Op de zaterdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur wordt de kinderen de basisbeginselen van het voetbalspel op een speelse manier aangeleerd. Het minivoetbal is bedoeld voor kinderen vanaf ± 4 jaar tot en met ± 6 jaar. Het wordt gespeeld op een klein veld. Het is simpel, speels en overzichtelijk. De kinderen oefenen op een kindvriendelijke wijze onder meer op dribbelen, schieten, passeren, en "partijtjes doen".
 
Vanaf 6 jaar spelen de kinderen in de F-league waarbij er iedere zaterdagochtend op ons kunstgrasveld van 9.00 tot 10.00 uur wordt getraind. Daarnaast is er voor de F-league een kleine competitie opgezet tegen verenigingen in de buurt. Hoewel bij de F-league het competitie-element al wat nadrukkelijker speelt, geldt ook hier: het plezier staat voorop!!
 
Iedereen is welkom bij v.v. DES dus neem je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes en ouders mee. Er is een informatiestand voor vragen en informatie. 
 
Heb je nu al vragen? Neem dan contact op met Jack van Egmond ( 0548-618224)
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: