Erwin Nyhoff & Thijs Kemperink: unieke eenmalige samenwerking in Openluchttheater Nijverdal

Datum: 12-08-2022

04:30 uur - Erwin Nyhoff en Thijs Kemperink. Een Sallander en een Tukker, uit hetzelfde hout gesneden, twee totaal verschillende talenten. De één kan goed zingen, stond op Pinkpop met The Prodigal Sons en kreeg landelijke bekendheid als finalist van ‘The Voice of Holland’. De ander kan goed vertellen, begon 15 jaar geleden met stand-up comedy en heeft inmiddels een grote schare fans opgebouwd. Na optredens ontmoetten zij elkaar vaak en daaruit ontstond een unieke samenwerking: ‘Muiters’. Een muzikale cabaretshow over het leven die op vrijdag 26 augustus te zien is in het Openluchttheater Nijverdal.

 


Schotse komieken, whiskymakers en muzikale helden
Thijs Kemperink maakt cabaret en Erwin Nyhoff maakt prachtige nummers. Het duo brengt deze twee werelden in ‘Muiters’ bij elkaar. Dit doen ze door samen een theaterverhaal te vertellen. Thijs doorspekt het verhaal met zijn humor en Erwin geeft het verhaal extra lading met mooie liedjes. Een verhaal over een roadtrip door Schotland die ze samen ooit gemaakt zouden hebben. Een verhaal vol anekdotes die ze mee maakten met ‘gewone’ Schotten, maar ook over beroemde Schotten. Kemperink vertelt over zijn favoriete Schotse komieken en whiskymakers en Nyhoff over zijn muzikale helden als Frankie Miller.

Kaarten reserveren
Of deze unieke samenwerking eenmalig blijft, zal de toekomst uitwijzen. Maar het bijwonen van deze show is absoluut een aanrader. Kaarten voor de muzikale cabaretshow ‘Muiters’ zijn te bestellen via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.
Om de beleving helemaal compleet te maken, kan men ook een BorrelBox van de Zuivelhoeve bij de tickets reserveren.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: