Avond-stiltewandeling op 25 augustus vanuit De Kleine Kapel

Datum: 12-08-2022

4:07 uur - Elke woensdagmorgen om 7:30 uur vertrekt er een groepje wandelaars vanuit de Kleine Kapel voor een stiltewandeling. Omdat dit zeer waarschijnlijk niet voor iedereen een geschikt tijdstip is, wordt er op donderdagavond 25 augustus ook een stiltewandeling georganiseerd . Met een tekst of een lied op weg, in stilte. Om over de woorden te mijmeren, te onderzoeken wat ze jou, op dit moment willen zeggen.Of gewoon op pad om in de stilte de natuur beter te kunnen zien, ruiken en horen. We lopen ongeveer anderhalf uur in een rustig tempo. Het gaat vooral om ‘lopen met aandacht’. 

 

Naast deze wandeling van 1,5 uur wordt er ook een kleinere ronde gelopen. Deze is ook geschikt voor scootmobiels.

We verzamelen we om 19.15 uur bij de Kleine Kapel aan de Noetselerweg bij nummer 55. Om 19:30 uur gaan we op pad. Na de wandeling is er nog gelegenheid om ervaringen te delen en gezamenlijk koffie/thee te drinken.

Kosten: vrijwillige bijdrage.
Opgeven mag bij info@kleinekapelnoetsele.nl, maar ook zonder opgave van harte welkom.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: