Genieten langs de Regge zonder de natuur te storen

Datum: 05-08-2022

9.56 uur - Bij de Regge in Hellendoorn heeft Landschap Overijssel in 2020 een locatie gecreëerd waar bezoekers, buiten wegen en paden, langs de Regge kunnen verblijven. Het gaat om het terrein rondom het kunstwerk ‘de Zomp’.

 
“Het is mooi om te zien dat veel mensen tijdens de zomerse dagen van deze unieke plek genieten. Ik schrik alleen wel van de hoeveelheid afval die bezoekers achtergelaten”, benoemt terreinbeheerder Evert Dijk van Landschap Overijssel. “De gemeente Hellendoorn heeft extra vuilnisbakken geplaatst die met enige regelmaat geleegd worden. Samen met alle betrokken partijen doe ik graag een oproep aan alle gebruikers van deze locatie: houd het netjes en neem je afval mee! Op deze manier kunnen we blijven genieten van de natuur.”
 
Bijlage foto:
kunstwerk ‘de Zomp’ in de Koemaste, Henny de Joode
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: