Rowwen Hèze komt naar Openluchttheater Nijverdal

Datum: 02-08-2022

20.17 uur - Met trots kan het Openluchttheater Nijverdal Nederlands grootste en succesvolste dialectband aankondigen. Op zaterdag 20 augustus komen onze Limburgse vrienden van Rowwen Hèze naar Nijverdal. De Limburgse dialectband uit America verwierf grote bekendheid met hits als ‘Bestel Mar’, ‘Auto, Vliegtuug’, ‘De Peel in Brand’ en ‘Limburg’. Liedjes die iedereen uit volle borst mee kan zingen. Rowwen Hèze is op z’n best als ze de zaal moeten veroveren. Ze gooien hun liedjes als wapens in de strijd. Dat kan maar één ding betekenen: één groot feest! 
Zodra het startsein wordt gegeven, gaat de gashendel open en doet Rowwen Hèze waar ze het beste in zijn: muziek maken voor de mensen. Opzwepende energieke liedjes, polka’s, folk, tex mex afgewisseld met gevoelige ballades.


 
Onderaan Beginne

De titel van de show luidt ‘Onderaan Beginne’. Het staat symbool voor weten waar je vandaan komt en een aansporing om je naar boven te werken. Maar meer nog dan dat is deze optimistische kreet al meer dan 35 jaar het motto van Rowwen Hèze. Met opgestroopte mouwen, voeten op de grond en spuug in de handen, je een weg naar boven werken. Daarbij nooit te hoog van de toren blazen. Telkens weer een publiek winnen, elk optreden een veldslag van genoegen.


 
Kaarten nu verkrijgbaar reserveren
De kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: