Eindfeest Ouder & Kind gym van G.V. Fysion Nijverdal

Datum: 04-07-2022

 
Op vrijdag 8 juli 2022 geeft de afdeling ‘Ouder & Kind gym’ van G.V. Fysion een knallend eindfeest! In de Sporthal De Kruidenwijk is er inloop tussen 9.00 uur en 11.00 uur voor iedereen die wil mee bewegen, dansen en springen. Bij ouder en kind gym kunnen kinderen vanaf 1,5 tot 4 jaar samen met ouders/opa’s/oma’s of andere begeleiders gymmen en allerlei beweegvormen ontdekken en ontwikkelen.
 
Kinderen kunnen samen met ouders, opa’s, oma’s en belangstellenden zien en laten zien dat samen bewegen leuk is. Broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook welkom, samen bewegen is leuk! Ook kinderen die nog geen lid van G.V. Fysion zijn, zijn welkom! Tijdens dit eindfeest is ook alle informatie over het Nijntje Beweegdiploma verkrijgbaar. Ook kunnen de kinderen kennismaken met de materialen van Ritmische Gymnastiek: hoepel, touw, knotsen, bal en lint. Voor alle kinderen is er ranja en een gezonde snack. 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: