The Doors in Concert in Openluchttheater Nijverdal

Datum: 28-06-2022

17:51 uur  - Op zaterdag 16 juli zal de muziek van de legendarisch rockband The Doors in het Openluchttheater Nijverdal te horen zijn. De onovertroffen tributeband ‘The Doors in Concert’ brengen een hommage aan The Doors, waarvan icoon Jim Morrison in 1971 overleed, nu bijna 51 jaar geleden. 

The Doors in Concert neemt het publiek mee naar de hoogtijdagen van de band, eind jaren ’60 met nummers als ‘Light my Fire’, ‘Lover her Madly’, ‘L.A. Women’ en ‘Riders on the Storm’. De zanger heeft de looks en stem van Jim Morrison, de toetsenist vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek, de gitarist speelt en klinkt als Robby Krieger en de drummer kan John Densmore tot in de finesses benaderen.

Exact dezelfde instrumenten, versterkers en microfoons
Authenticiteit is het handelsmerk van de muzikanten. De band houdt de erfenis van The Doors levend door uitsluiten gebruik te maken van de originele, authentieke instrumenten, versterkers en microfoons die The Doors in de jaren zestig en begin jaren zeventig op het podium gebruikte om zo de sound van de live-concerten te evenaren.

Kaarten reserveren
Kaarten voor The Doors in Concert zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.

Om de beleving helemaal compleet te maken, kan men ook een BorrelBox van de Zuivelhoeve bij de tickets reserveren.

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: