Nieuwe opslagaanbieder Green Box Self-Storage opent 1e vestiging in Nijverdal

Datum: 21-06-2022

11.08 uur - Green Box opent op 1 juli haar eerste self-storage vestiging, aan de Ernst Machstraat in Nijverdal. Green Box verhuurt op deze locatie circa 250 opslagboxen (in verschillende maten) aan particulieren en bedrijven. De opslagboxen zijn te huur vanaf €35 per maand.

 
 
Tom de Keijzer, oprichter van Green Box: “De afgelopen jaren hebben wij de self-storage markt in Nederland sterk zien ontwikkelen. Toch zijn er nog steeds plekken in Nederland waar nog geen of onvoldoende aanbod van opslagboxen is, terwijl er veel vraag naar is. Wij willen met ons concept ook deze plekken van hoogwaardige en betaalbare opslagruimte voorzien. Vanuit onze vestiging in Nijverdal kunnen we ook uitstekend omliggende plaatsen Rijssen, Holten, Raalte en Wierden bedienen. Dat we in 2 weken tijd 14 units hebben verhuurd al voordat we überhaupt open zijn geeft aan dat ook in deze regio een sterke vraag is naar opslagruimte”.
 
Duurzaamheid en de opslagmarkt
Green Box is opgericht met het doel om de meest duurzame opslagaanbieder van Nederland te worden. Zo werkt Green Box 100% digitaal, zijn de vestigingen maximaal geïsoleerd, aardgas-vrij, voorzien van LED-verlichting en recyclepunten en wordt 100% van de elektriciteitsbehoefte opgewekt met eigen zonnepanelen. Ook krijgen huurders korting op de eerste maand huur als zij hun spullen verhuizen met een elektrische verhuiswagen. 
 
Volledig geautomatiseerd
Anders dan normaal kunnen huurders van Green Box alles zelf online regelen: van het bepalen van de juiste box met de opslagcalculator, het plannen van een bezichtiging tot het huren van een opslagbox. Ook de toegang tot de vestiging verloopt volledig digitaal met de Green Box App. Tom de Keijzer: “Onze locaties zijn voorzien van 24/7 camerabewaking, een modern toegangssysteem en verschillende anti-inbraaksystemen. Op die manier houden wij het huren veilig en vertrouwd en hebben onze huurders het voordeel dat ze op ieder moment van de dag een opslagbox kunnen boeken en dezelfde dag al in gebruik kunnen nemen.”
 
Meer nieuwe locaties
Naast de vestiging in Nijverdal wordt er deze maand ook gestart met de bouw van de Green Box vestiging in Houten (Utrecht). Deze vestiging start met de verhuur van opslagboxen per 1 oktober. Tom de Keijzer: “Naast Nijverdal en Houten hebben we nog 3 locaties in de pijplijn waarvan we verwachten dat we hier dit jaar nog gaan starten met de bouw. Dit zijn allemaal locaties waar in onze ogen onvoldoende aanbod is van hoogwaardige en duurzame self-storage.”
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Eduard de Koning schreef op 21-06-2022

Wat goed nieuws! Ben al zo lang op zoek naar een opslagruimte in Nijverdal. Gelijk eentje gehuurd net.

Lassie schreef op 21-06-2022

Hahaha @Eduard..

Jos schreef op 21-06-2022

Zoekt u als ondernemer een vertrouwd adres waar u uw goederen vanaf 20 euro per maand tijdelijk kunt opslaan? Heeft u als particulier behoefte aan een tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel of persoonlijke bezittingen? Dan bent u aan het juiste adres bij De Nijverhal in Nijverdal !

Han schreef op 24-06-2022

Zozo Jos, ben jij de eigenaar. Je maakt zoveel reclame.

Uw reactie

Naam:
Bericht: