Genieten van nieuwe haring

Datum: 18-06-2022

08:55 uur - Het is inmiddels een goede traditie van de Stichting Bruisend Nijverdal (S.E.N.) in samenwerking met Vishandel Zwaan: De bewoners van de verzorgingstehuizen in Hellendoorn en Nijverdal kregen de afgelopen week nieuwe haring op hun bordje. Het haringseizoen is namelijk weer begonnen. 

De honderden haringen werden gratis aanboden door Vishandel Zwaan, die wekelijks is te vinden op de markten in Nijverdal (dinsdags en zaterdag), Hellendoorn (donderdag) en Haarle (vrijdagmiddag). Vrijwilligers van Bruisend Nijverdal hebben de vissen samen met medewerkers van Vishandel Zwaan ingepakt en weggebracht naar de diverse verzorgingstehuizen in de gemeente Hellendoorn. 

Bewoners lieten zich deze lekkernij maar wat lekker smaken. Sommigen lieten de vis op de traditionele manier in hun keel glijden, anderen aten de vis van een bordje. “Deze maatjesdag blijft een leuke en dankbare traditie.”

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: