Openluchttheater trapt af met Doktersbos Rock

Datum: 24-05-2022

12:52 uur - Wat is een zomer in het Openluchttheater zonder Doktersbos Rock op het programma? Inderdaad, niet compleet. Op zaterdag 11 juni kan het publiek in het Openluchttheater Nijverdal daarom genieten van een avondje lokale en regionale muziekhelden. De line-up bestaat uit Play it Again, Touch of Blues en Völle. Een lekker drankje, heerlijke muziek en een sfeervolle avond in een prachtige decor middenin het bos: dat is Doktersbos Rock.

Play it AgaiNa een vrij lege agenda de afgelopen jaren, zijn de leden van Play it Again weer klaar om te knallen. Het plezier en de beleving van de muziek spat er vanaf. Van ballads tot rock-‘n-roll. Met vertolkingen van o.a. Beth Hart, Anouk, John Mayer, Journey, Peter Frampton, Steve Miller, The Stones en Lady Gaga. Een live sessie die staat als een huis.

Touch of Blues
Touch of Blues bestaat uit vijf ervaren muzikanten uit de Achterhoek en Twente. Het repertoire bestaat uit stevige (blues)rock, met uitstapjes naar andere muziekstijlen. Uptempo nummers en meeslepende ballads, maar alles met een ‘Touch of Blues’. Met muziek van o.a. Jonny Lang, Gary Moore, Nimmo Brothers, Jan James, Kin King en Andrew Strong.

Völle
De boerenrock is momenteel echt met een ‘comeback’ bezig en lijkt met de dag aan populariteit te winnen. Völle is een band die dit repertoire volledig beheerst. Ze spelen covers van Bökkers, Jovink en Normaal. Høken gegarandeerd.

BorrelBox
Om de theaterbeleving helemaal compleet te maken, kan men de BorrelBox van de Zuivelhoeve bij de tickets reserveren. Deze box bevat een heerlijke borrelgarnituur voor 2 personen en is als extraatje te boeken bij de tickets voor € 9,50 per box.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: