ZINiN Theater presenteert het nieuwe theaterprogramma

Datum: 23-05-2022

16.44 uur - Het ZINiN Theater maakt zich op een voor een gloednieuw theaterseizoen boordevol muziek, cabaret, toneel, familieshows, dans, theatercolleges en andere prachtige voorstellingen. Achter de schermen is maandenlang hard gewerkt om een tot de verbeelding sprekende programmering neer te zetten. Met shows van o.a. artiesten als Huub Stapel, 3JS, Ashton Brothers, Tim Akkerman, Andries Tunru, Daniël Lohues, Karin Bloemen & Cor Bakker en reptielenexpert Sterrin Smalbrugge belooft het een fantastisch theaterseizoen te worden. Het complete programma is te vinden op www.zinin.com en kaarten zijn te reserveren vanaf maandag 30 mei om 10.00 uur.

‘Wat is het heerlijk fijn dat we vooruit kunnen kijken en onze gasten mogen laten zien hoeveel moois er in het theater te zien is. Van cabaret tot mooi toneel, van grootse familieshows tot lekkere muziek. Fijn dat het weer kan op een veilige en ouderwets gezellige manier!, aldus Chris Funk, directeur van het ZINiN Theater.
 
Grote namen, oude bekenden en nieuwe gasten
Naast de eerder genoemde grote namen als Huub Stapel en de Ashton Brothers, verwelkomt ZINiN ook weer ‘oude bekenden’ in Nijverdal. Onder andere Erik van Muiswinkel, The Kik, Alex Roeka en Roué Verveer zullen met veel plezier terugkeren in het ZINiN Theater.
‘Nieuwe gasten’ die ZINiN voor het eerst verwelkomt zijn bijvoorbeeld Nederlands bekendste tv-kok Rudolph van Veen, topfotograaf William Rutten en Buddy Vedder met een muzikaal programma.
 
Speciaal voor de kinderen
Ook voor de kinderen en de familie is er in het nieuwe seizoen genoeg leuks te beleven. Buurman & Buurman klussen er weer op los, reptielenexpert Sterrin Smalbrugge komt met een avontuurlijke show en Pieter Konijn komt langs met een voorstelling voor de allerjongsten.
 
Start kaartverkoop nieuwe seizoen
De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start op maandag 30 mei vanaf 10.00 uur via www.zinin.com, via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal. ZINgevers van het theater hebben de mogelijkheid om enkele dagen eerder kaarten te bestellen. Uiteraard zullen voor alle voorstellingen kaarten beschikbaar blijven, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om kaarten te bestellen voor zijn/haar favoriete voorstelling(en).
Het nieuwe programma is al te bekijken op www.zinin.com of in de nieuwe theaterbrochure die af te halen is bij het ZINiN Theater of één van de ZINiN Bibliotheek filialen.
 
Klik HIER voor het programmaoverzicht 2022-2023.
 
 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: