Open dag Tuinvereniging De Jipkesbelt

Datum: 19-05-2022

19:30 uur - Het is eindelijk zover, Tuinvereniging De Jipkesbelt houdt op zaterdag 28 mei haar eerste open dag sinds twee jaar. De tuinders kijken er al weken reikhalzend naar uit. 

Op deze dag zijn op het tuincomplex diverse standjes waar de tuinders hun waren verkopen. Dat varieert van groente en fruit tot zelfgemaakt voederhuisjes en insectenhotels en van huisgemaakte jams en chutneys tot fotoboeken over de Jipkesbelt en bloemen. De Jipkesbelt opent haar deuren van  9.00 uur tot 12.00 uur aan de Jipkesbelt in Nijverdal. Bij de blokhut schenken tuinders, voor een schappelijk prijsje, koffie, thee en fris met zelf gebakken taart, cake en koekjes. Iedereen is van harte welkom.

Tevens kan men zich aanmelden voor een tuin op deze dag, maar dat mag ook via www.dejipkesbelt.nl. Op de open dagen zijn tuinders aanwezig die meer kunnen vertellen over het houden van een moestuin. Ook zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen met koffieschenken tijdens de open dagen. (zie www.dejipkesbelt.nl) voor de data van de open dagen.

Tuinvereniging De JipkesbeltReacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: