Vervolgbijeenkomst herinrichting Willem-Alexanderstraat en het Maximaplein

Datum: 19-05-2022

14.34 uur - Op maandagavond 30 mei van 19:30 tot 21:30 uur vindt een vervolgbijeenkomst plaats over de herinrichting van de Willem-Alexanderstraat en het Maximaplein.

 
Eind april is door OKRA Landschapsarchitecten tijdens een informatiebijeenkomst voor belangstellenden een presentatie gegeven van ontwerpmodellen voor de herinrichting van de Willem-Alexanderstraat en het Maximaplein in het centrum van Nijverdal. Tijdens deze avond kon iedereen de modellen beoordelen, meedenken over de herinrichting en ideeën meegeven.
 
OKRA heeft alle reacties gebundeld en een concept ontwerp gemaakt. Op maandagavond 30 mei van 19:30 tot 21:30 uur is een vervolgbijeenkomst gepland in Het Centrum aan de Constantijnstraat 7a in Nijverdal. Iedereen die belangstelling heeft om mee te denken over het concept ontwerp is van harte welkom.
 
Toekomst
Na deze avond wordt het definitieve ontwerpplan opgesteld. Het plan moet daarna technisch uitgewerkt worden. Want uiteindelijk gaat het om een plan dat maakbaar en haalbaar is. Het streven is om het definitieve ontwerpplan voor de zomer vast te stellen. Daarna wordt het plan tot in detail voorbereid en aanbesteed. Naar verwachting kan de uitvoering in het tweede kwartaal van 2023 plaatsvinden. Meer informatie over het project is te vinden op www.hellendoorn.nl/projecten.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: