Aanbieders van activiteiten gezocht!

Datum: 13-05-2022

10.45 uur - De Welle is op dit moment druk bezig met het ontwikkelen en introduceren van Dag!enDoen! in de gemeente Hellendoorn. Dag!enDoen! is een app waarop het aanbod van activiteiten in de gemeente gecombineerd wordt met duurzaam flexibel vervoer. Deze app zorgt ervoor dat het gehele activiteitenoverzicht in de gemeente Hellendoorn (van eten, ontmoeting, muziek, toneel, cultuur, tot aan bewegen, workshop en natuur) verzameld wordt en dagelijks te zien is via een digitale activiteitenkalender. Een ideale oplossing om inwoners te bereiken die meer willen deelnemen aan het leven van alledag. 

 
Voor deze app worden nog steeds activiteitenaanbieders gezocht. Aanbieders kunnen de activiteiten zelf aanmelden via het portal. Op deze manier wordt een prachtig overzicht verkregen van de activiteiten in een gemeente. U kunt het zien als een sociale kaart van alle activiteiten in de Gemeente Hellendoorn. Hierdoor worden toegankelijkheid en vindbaarheid van activiteiten te vergroot waardoor inwoners de weg hiernaartoe nog beter weten te vinden. U kunt zich via de website https://www.dagendoen-hellendoorn.nl/ aanmelden als aanbieder.
 
Wilt u meer informatie schroom niet om te mailen (f.marsman@stichtingdewelle.nl) of te bellen (0618739359).
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: