Oldtimermeeting Nijverdal: Het leukste uitje voor het hele gezin

Datum: 09-05-2022

11.22 uur - Ben jij een liefhebber van klassieke auto’s? Kom je dan op zondag 15 mei van 12.00 tot 17.00 uur vergapen aan al die prachtige auto’s van weleer. Na twee jaar noodgedwongen stilte is dit grootse evenement weer terug. Met een groot aantal inschrijvingen, leuk entertainment en geweldige weersvoorspellingen lijkt dit een daverende editie te worden. 

 
De Oldtimermeeting is een mooi evenement van de ASVH (Automobiel sport vereniging Hellendoorn in samenwerking met Ondernemersvereniging Op Naar Nijverdal. Een unieke gelegenheid om een rijke verzameling van klassieke auto’s te bewonderen. 
De meeting richt zich echter niet alleen op de liefhebbers van de klassiekers, maar is één grote happening voor het hele gezin. Naast de vele oldtimers is er tijdens het evenement ook veel vertier voor jong en oud. Kinderattracties, muziek en diverse Food Trucks zorgen samen met de plaatselijke horeca voor veel gezelligheid en de innerlijke mens. Tevens zijn deze zondag de winkels geopend, zodat we met recht kunnen spreken van het leukste uitje voor het hele gezin.
 
Foto: Reike Podt
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

bertus hengstman schreef op 10-05-2022

aanmelden kan nog steeds via klassiekers@asvh.nl

Uw reactie

Naam:
Bericht: