Haarles Feest terug met 4 dagen feest tijdens Hemelvaartsweekend

Datum: 09-05-2022

10.59 uur - Het enige tentfeest met het hele weekend gratis entree, top muzikaal entertainment zoals Qmusic The Party & eigen gecreëerde spellen en activiteiten. Van 26 t/m 29 mei staat één van de gezelligste tentfeesten uit het Oosten op het programma: Haarles Feest.

Vier dagen lang is het in het dorp feest voor jong en oud met een kermis, allerlei gezellige activiteiten en muzikale acts. Na 2 jaar online edities door corona kijken zowel de organisatie als het dorp enorm uit naar weer een Haarles Feest zoals het hoort te zijn!
 
Donderdag 26 mei: Opening met Pre Dauwpop Brunch & Fietsbingo
Het feestweekend start op Hemelvaartsdag. Traditiegetrouw een dag dat veel mensen naar Dauwpop gaan. Daarom organiseert het team van Haarles Feest een Pre Dauwpop Brunch. Van 10 tot 12 uur kunnen mensen een goede bodem leggen en gezellig samen de dag starten. Kaartjes zijn te koop via haarlesfeest.nl. Ook aan de mensen die niet naar Dauwpop gaan is gedacht, zo kun je vanaf 11.00 uur gratis deelnemen aan de Fietsbingo. Maak een tocht van 10km of 25km door de prachtige omgeving van Haarle en ga met een bingokaart op zoek naar getallen die je onderweg tegenkomt. De hele middag is er muziek op het terrein & natuurlijk is de kermis geopend. 
 
Vrijdag 27 mei: Zeskamp, Pubquiz & Qmusic The Party 
De vrijdag wordt sportief gestart met de Zeskamp. Er is een Zeskamp Mini voor de jeugd t/m 16 jaar, terwijl volwassenen mee kunnen doen aan de Expeditie Zeskamp. Deelname aan deze sportieve activiteiten is kosteloos en opgeven kan via haarlesfeest.nl. In de avond is het tijd voor de grootste pubquiz van Oost Nederland: de Haarles Feest Pubquiz! Ruim 600 personen nemen met meer dan 100 teams deel aan deze ieder jaar populairder wordende quiz. 
 
Na de Pubquiz worden de tafels snel aan de kant geschoven, want vanaf 21.00 uur komen de leukste dj’s van Qmusic naar de Haarles Feesttent. Fan van het Foute Uur? Dit is een standaard onderdeel van The Party! Entree is op zowel vrijdag- als zaterdagavond gratis. 
 
Zaterdag 28 mei: Kinderactiviteiten, Beachvolleybal, Truckrun & Muziek 
Zaterdagochtend kunnen de jongste kinderen uit Haarle hun geluk op bij de Safari over het kermissterrein & de Blokkenjacht. In de middag wordt het terrein omgetoverd naar een Beachvolleybalveld, waarbij deelnemers van 14 jaar en ouder strijden om De Gouden Droadnagel. Aanmelden hiervoor kan via haarlesfeest.nl. Tijdens het volleyballen komt er een stoer toeterende vrachtwagens voorbij, waarin mensen met een beperking de tocht van hun leven krijgen door het feestende dorp & zelfs over het kermisterrein. 
 
Zaterdagavond gaat opnieuw het dak van de feesttent eraf. Met Rave van Fortuin, Henk Dissel en Harry More komen er in een paar uurtjes heel wat muziekstijlen voorbij. Entree is ook deze avond gratis! 
 
Zondag 29 mei: MTB tocht, Brandweerdemonstratie & Muziek op het terras 
Vroege vogels kunnen om 09.00 starten aan de MTB tocht van 25 of 40 km door de prachtige omgeving van de Sallandse Heuvelrug. Aanmelden hiervoor kan op de dag zelf op het feestterrein. Om 10:30 uur start traditiegetrouwe de Ker(k)mis, waarbij de dienst niet in de kerk wordt gegeven maar in de feesttent. Rond 14.00 uur wordt er een Brandweerdemonstratie gegeven, waarbij jong en oud van dichtbij de brandweer in actie kunnen zien. Het terras is de hele middag geopend voor een lekker drankje en DJ Lars en Boer Bennie zorgen voor een muzikaal feestje om het weekend af te sluiten. 
 
Meer informatie 
Kijk voor meer informatie over het programma en de activiteiten op www.haarlesfeest.nl of volg Haarles Feest op Facebook en Instagram. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: