Matthijs Knobben nieuwe fractievoorzitter Lokaal Hellendoorn

Datum: 08-05-2022

9.42 uur - De fractie van Lokaal Hellendoorn heeft Matthijs Knobben (43) unaniem gekozen als nieuwe fractievoorzitter. Hij neemt daarmee het voorzitterschap over van Annemarie Dubbink, die wethouder wordt namens de partij.

 
Knobben is geboren in Hellendoorn en opgegroeid en nu wonende in Nijverdal. In zijn dagelijks leven werkt hij als advocaat in zijn eigen praktijk. De afgelopen vier jaar is hij raadslid geweest voor Lokaal Hellendoorn en heeft zodanig veel ervaring opgedaan in de gemeenteraad.
 
Knobben gaat de fractie van dertien raadsleden leiden en vertegenwoordigen. Hij kijkt er naar uit om aan de slag te gaan: ‘Met de gedrevenheid en kwaliteit van onze fractie heb ik er alle vertrouwen in om samen met de andere partijen te werken aan een leefbare gemeente’.
 
Door het vertrek van Annemarie Dubbink uit de gemeenteraad komt Martien Versmissen (58) uit Nijverdal als raadslid voor Lokaal Hellendoorn in de gemeenteraad.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: