Diverse inloopspreekuren BreinReis gaan weer van start

Datum: 04-01-2022

13.39 uur - Op woensdag 12 januari om 10.00 uur is er weer het Digitaal Inloopspreekuur in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Op donderdag 13 januari om 14.00 uur is het tijd voor het Inloopspreekuur Arbeidsrecht, eveneens in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal.  

 
Digitaal inloopspreekuur 
Tijdens het Digitaal Inloopspreekuur kun je terecht met allerlei vragen over je iPad, smartphone, Tablet en laptop. Onze docenten Alice Zandbergen, Temmie Baars, Egbert Jansen en Willy Bildt zorgen ervoor dat je het maximale uit je apparaat kunt halen. Tevens kun je terecht met vragen over apps, zoals WhatsApp, Facebook en Instagram en de installatie en het lezen van e-books met je bibliotheekabonnement. Tijdens het Digitaal Inloopspreekuur is het ook mogelijk om uitleg te krijgen over de CoronaCheck-app en hoe je de papieren QR-code aan kunt vragen. Het inloopspreekuur is gratis.  
 
Inloopspreekuur Arbeidsrecht  
Heb je vragen over arbeidsrecht, sociale zekerheid en/of mediation? Dan kun je op het Inloopspreekuur Arbeidsrecht terecht bij deskundige Ria Ruiter. Zij geeft gratis advies en zij kan als mediator optreden bij arbeids- en/of buurconflicten. Verder geeft zij advies op het gebied van arbeidscontracten, reorganisaties, ontslag, WW, WIA, WAO en AOW-uitkeringen. Ook dit spreekuur is gratis.  
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: