Ondersteuning of hulp nodig in coronatijd? Bel de Hulplijn!


Datum: 24-12-2021

9.36 uur - De telefonische Hulplijn, van Stichting de Welle en Evenmens, is weer geopend. Elke werkdag tussen 9.00 en 12.30 uur zijn beide organisaties, in de gemeente Hellendoorn en in de gemeente Wierden, bereikbaar. 

 
 
Door de beperkende maatregelen en de dreiging van Omikron is bezoek of erop uitgaan tijdens en rond de feestdagen voor veel mensen niet vanzelfsprekend. Juist in deze tijd kan er behoefte zijn aan hulp bij het doen van een boodschap, de hond uitlaten of gewoon een gesprekje. Daarvoor kunnen mensen de Hulplijn bellen. 
 
Bereikbaarheid
Medewerkers en vrijwilligers van de Hulplijn van Stichting de Welle en Evenmens zijn vanaf maandag 27 december tot en met donderdag 30 december bereikbaar.
Vanaf maandag 3 januari is de Hulplijn elke doordeweekse ochtend, tussen 9.00 en 12.30 uur geopend, zolang de strenge maatregelen rondom corona gelden.
 
Evenmens 0548 - 638830 (gemeente Hellendoorn) en 0546-898372 (gemeente Wierden)
De Welle 0548-638810 (gemeente Hellendoorn) en 0546-571693 (gemeente Wierden).  
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Anonymous schreef op 01-01-2022

Riemen vast mensen. De indianenverhalen van Baudet blijken waar te zijn. Mijn beweringen van een jaar geleden, macht en geld door de farmaceutische industrie en de grote tech bedrijven blijkt waar te zijn. Dood eng waar we op af koersen met Rutte. De "reden" dat er een minister moet komen voor digitalisering. https://www.linkedin.com/pulse/de-indianen-van-baudet-bestaan-chris-jongema/

William S. Burroughs schreef op 02-01-2022

De-indianen-van-Baudet-bestaan? Ik weet alleen dat Arendsoog de verrekijker schiep en Witte Veder mens-erger-je-niet. Of is dit nu ook een broodje aap? Prettige dag.

Geronimo schreef op 03-01-2022

Anony, donder nu eens een keer op, je word bloedirritant. En ga je toch door en je beweerd alles zo stellig, zeg dan, in tegenstelling tot mij, je echte naam eronder. Zoveel en zovaak heb ik mensen nog nooit geergerd, of niet Han?

Wat ben ik toch een tut! schreef op 03-01-2022

@Geronimo, het is bizar dat jij iemand probeert de mond te snoeren, er moet ruimte zijn om ieders mening te horen. Verander niet het gedrag van een ander, maar verander liever je eigen gedrag, door zijn reacties niet te lezen. En waarom moet Anonymous zijn eigen naam erbij zetten? Het is juist goed dat iedereen zijn (afwijkende) mening laat horen, zonder dat dit consequenties heeft voor privéleven. Er zijn heel veel wetenschappers en denkers die attenderen op wat er gaande is. Maar misschien dat dit jou boven de pet gaat.

Geronimo schreef op 03-01-2022

@tut, aan een gebed zonder einde heeft niemand wat. We geven hier onze mening en discussieren, af en toe met een link. Maar als je bij elke post een link moet aanhalen, zegt dat veel over die persoon. Nl dat hij geen eigen mening heeft, maar gewoon anderen "citeer". Maar wil je een antwoord op complottheorieen, kijk dan even naar de oude-jaarsshow van Pannekoek.

Anonymous schreef op 03-01-2022

Hallo Tut. Geronimo ziet het kaartenhuis in elkaar storten, deze reactie van hem noemt men ook wel de laatste stuiptrekkingen. Laat Hugo de Jonge cruciale rapporten hebben achtergehouden over het 2G beleid wat hij graag wil. Leugens noemt men dit ook wel eens. Deze hele situatie is overigens een hele leugen, maar dat terzijde. Geronimo komt daar nog wel achter en dan is hij mij dankbaar. Tot zover mijn berichtgevingen. Ik ga weer klaar zitten met mijn bakken popcorn. Aan WSB, mocht u trek hebben, dan mag u mij komen vergezellen. Mocht ik weer nieuws hebben, dan meld ik me.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 03-01-2022

@Geronimo, niet alles wat jou niet aanstaat is een complottheorie. Er speelt zich meer achter de coulissen af, dan wat het nos-journaal of de kranten vermelden. Juist heel goed dat je bron van je bericht erbij vermeld, zodat een geinteresseerde zich hierin kan verdiepen, en het niet uit iemands duim komt. En jij doet hetzelfde; je verwijst ook naar de oudejaarsshow... Het is geen gebed zonder einde; dagelijks zijn er nieuwe ontwikkelingen

Anonymous schreef op 04-01-2022

Aan Tut. Ik snap al waarom Geronimo zo reageert. Het demissionaire kabinet wil dat een vaccinatiebewijs in Nederland vanaf 1 februari een verloopdatum krijgt. Een boosterprik zal dan voor veel mensen noodzakelijk zijn om aan een coronatoegangsbewijs te komen. Dat bevestigt het ministerie van Volksgezondheid aan NU.nl na uitspraken van demissionair minister Hugo de Jonge bij een persmoment. Binnen de EU krijgen vaccinatiebewijzen voor reizen vanaf 1 februari een geldigheidsduur van negen maanden. Het kabinet wil het binnenlandse beleid daarop afstemmen. De Tweede Kamer wordt 'op korte termijn' ingelicht, vertelt een woordvoerder van het ministerie van Volksgezondheid aan NU.nl. In december maakte het kabinet al bekend dat een geldigheidsduur voor vaccinatiebewijzen noodzakelijk wordt geacht, omdat de effectiviteit van vaccins langzaam afneemt. Een invoeringsdatum was echter nog niet bekend. "Omdat zoiets niet zomaar geregeld is", zo vertelde een woordvoerder van de minister eerder aan NU.nl. Ministerie kijkt ook naar inkorten van geldigheidsduur herstelbewijs Naast het invoeren van een geldigheidsduur van vaccinatie, overweegt het kabinet ook de geldigheidsduur van het herstelbewijs in te korten. Op het moment is het herstelbewijs in Nederland een jaar geldig en het kabinet kijkt of dat teruggebracht kan worden naar 180 dagen. Daarover volgt medio januari meer informatie. De chantage wordt opgevoerd “Hugo de Jonge zegt in de persconferentie eigenlijk ‘we verlengen de lockdown én de booster is verplicht vanaf 1 februari om gebruik te maken van het coronatoegangsbewijs’ omdat er niet genoeg mensen een booster zijn komen halen. De bereidheid daalt en dus wordt de chantage opgevoerd. Tja, hiervoor heb ik jullie al een jaar gewaarschuwd, maar ik was een complotdenker. Maar de echte reden om die prikken te halen is hiermee bevestigd. Wil je vrijheid, of beter gezegd, wil je privileges, dan sluit je een abonnement af bij de prik straat. Valt dat even vies tegen voor diegenen die mij uitmaakten voor wappie. En zo wordt Nederland langzaamaan wakker en doorziet de echte reden/leugen. Dat virus is blijkbaar een massamoordenaar waardoor staatscontrole nodig is.

Geronimo schreef op 04-01-2022

@tut, bronvermelding is wat anders dan lappen tekst knippen en plakken. Verder haal ik gewoon een leek aan, Jullie doen graag interessant, zijn ook niet medisch onderlegd, waardoor jullie ook geen kijk op de zaak hebben, anders kwam je wel met eigen bevindingen. Daarom vroeg ik ook om zijn echte naam, om te weten of hij een medicus zou zijn.

Hendrik schreef op 04-01-2022

Ik was eigenlijk niet meer van plan te reageren, maar doe dit omdat ik Geronimo gelijk geef, Tut en Anonymus stellen niks voor, in en voor deze samenleving!!!!!!

Anonymous schreef op 04-01-2022

Vol spanning klopt ons hart. RIVM neemt niemand onder de 12 meer mee in rapportage Het RIVM heeft met terugwerkende kracht data aangepast van coronabesmettingen. De 0- tot en met 11-jarigen worden niet meer opgenomen in de data van coronagevallen omdat deze groep nog niet gevaccineerd is. Pieter Omtzigt merkte op Twitter op dat het RIVM een herziening had doorgevoerd, zonder dit toe te lichten. In december bleek zo dat 65 procent van de mensen die een coronabesmetting kregen volledig gevaccineerd was. "Dat is veel meer dan eerder gemeld en heeft enorme gevolgen voor het beleid", schrijft het kamerlid. Het RIVM heeft daarop gereageerd en geeft aan dat het geen gevolgen heeft voor onderzoek en de modellen. "Onder de streep verandert er niets." Daar gaat jullie vertrouwen in de leugen. Nee, wij stellen niets voor in deze samenleving.

Anonymous schreef op 04-01-2022

Ik snap werkelijk waar niet waarom deze discussie niet gevoerd mag worden. Wat bezielt jullie eigenlijk, willen jullie de waarheid niet onder ogen zien, of zijn jullie bang voor de uitkomst. Zijn Tut en ik dan de enigen die hun gezonde verstand gebruiken en nadenkt over de dingen die momenteel gebeuren en plaatsvinden. Begin december is er een motie aangenomen om de oversterfte in Nederland onafhankelijk te onderzoeken. Het kabinet lijkt hier geen vaart achter te willen zetten, terwijl de oversterfte eind december weer flink toegenomen is. Het is wel heel toevallig dat de oversterfte parallel loopt met de vaccinatiegraad. Zelfs de staatsmedia begint nu vragen te stellen. https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/opinie-onderzoek-naar-oversterfte-dient-nu-eindelijk-ter-hand-te-worden-genomen~b50376c9/

Anonymous schreef op 04-01-2022

De Australische Overheid heeft toegegeven dat er tenminste 79.000 gevallen zijn van personen die ernstige bijwerkingen kregen van het Covid Vaccin. Zij komen, als ze aan bepaalde voorwaarden voldoen, in aanmerking voor compensatie. Een van de voorwaarden is een ziekenhuisopname van één nacht. De vergoeding kan oplopen tot 600.000 dollar. Berichten die niet te lezen zijn op de NOS zoals Tut al aangaf. Nogmaals, ik hoop dat HvH niet aan censureren doet en ieders berichten plaats. Hoe meer mensen gaan inzien wat er wereldwijd gaande is en hoe meer mensen verder kijken dan enkel de NOS, dan komt de waarheid vanzelf boven tafel. Een voorbeeld. Sinds enkele dagen valt er te lezen op de NOS dat er protesten zijn in Duitsland. De waarheid is heel anders, deze protesten zijn al meer dan 8 weken bezig, terwijl onze staatstelevisie hier niets over vermeld.

Anonymous schreef op 05-01-2022

Aan wsb. Mijn excuses om u 5 minuten te vragen van uw tijd. Ik schreef onlangs dat we te maken krijgen met een co2 paspoort of beter gezegd een co2 plafond. Dit plafond gaat bepalen wat u straks nog mag en niet mag. Het digitale ID, ofwel de QR code. Alles, maar dan ook alles wordt straks gekoppeld aan het groene vinkje. Wordt wakker mensen en denk goed na of u wilt leven in zo'n samenleving. Moet het zover komen dat een QR code bepaald wat we mogen doen. https://fd.nl/bedrijfsleven/1425479/werkgever-moet-straks-co-uitstoot-reizende-werknemer-bijhouden?utm_medium=social&utm_source=app&utm_campaign=earned&utm_content=20220104&utm_term=app-ios

William S. Burroughs schreef op 05-01-2022

Toetste zojuist op you tube frans, virus en complotten in en kwam na de nodige uurtjes algoritmes toch echt uit bij de vrijmetselarij! En die zijn wel mooi als de wind. Je ziet ze niet maar zijn overal! Maar dat geldt natuurlijk ook voor de maffia. Ik weet het niet. Kweetniet? Het is mijnheer Kaktus! Ach nee die is jaren failliet. Potverdomme! Mevrouw Stemband! Het is mevrouw stemband die de media in haar macht heeft samen met dat spook van de opera natuurlijk! Zo dat waren even mijn 5 doldwaze minuten. Welterusten en slaap lekker ... (Slaap lekker?? Mijn God en bij bestaan ook geprezen! Het is die verdomde mijnheer De Uil met zijn invloedrijke fabeltjeskrant!!) Prettige dag

Nijverdaller schreef op 06-01-2022

Pfff heb je die TUT en Anoniempje weer de wappies uut de gemeente Hellendoorn.

Harm schreef op 06-01-2022

Het voortbestaan van deze site Hart van Hellendoorn wordt bedreigt door het gastenboek...en als je niet oppast komt er een nieuwe Hart van ???

Jos schreef op 07-01-2022

Harm je slaat de spijker op zijn kop.

Anonymous schreef op 07-01-2022

Ik vind het altijd wel bijzonder hoe mensen alles op alles zetten om de waarheid maar niet te hoeven en willen zien. Uit meerdere landen komt nu naar buiten dat heel veel mensen niet zijn opgenomen in het ziekenhuis door corona, maar met corona. Deze mensen moesten naar het ziekenhuis voor andere klachten, maar werden dus wel meegeteld als corona patiënten. Armand Girbes heeft dan ook de volgende vraag gesteld aan Marc Bonten. Marc, heb jij data beschikbaar die laten zien hoeveel patiënten wegens covid zijn opgenomen op de verpleegafdelingen versus (toevallig vastgesteld) mét SARS CoV-2 ‘kolonisatie’? Het antwoord was Nee. Neen natuurlijk heeft Marc dat niet, natuurlijk heeft hij deze data wel, maar wanneer dat gepubliceerd wordt, dan kan Marc zijn koffer wel inpakken Stukje bij beetje komt de waarheid boven drijven, en nog willen mensen dit niet inzien. Wat twee jaar angst zaaien met mensen kan doen.

Anonymous schreef op 07-01-2022

Met als aanvulling. De reden was dat het RIVM al snel overstapte op data van NICE, ipv data van GGD, voor zkh-opnames. Omdat NICE iedereen met een positieve test meetelde, terwijl GGD alleen corona als oorzakelijk verband voor zkh-opname telde. De delta hiertussen is antwoord op vraag van Armand Girbes. Welke data gebruik om angst te zaaien, beleid te maken en je falen te verdoezelen.

Anonymous schreef op 07-01-2022

Ook in Duitsland wordt de beerput geopend. Stemmingmakerij om ongevaccineerden te beschuldigen en een bepaald beleid te kunnen voeren. https://www.express.de/politik-und-wirtschaft/markus-soeder-heftige-vorwuerfe-wolfgang-kubicki-fordert-ruecktritt-84580?cb=1641586865283

William S. Burroughs schreef op 09-01-2022

Aan Anonymous. U schreef: Ik vind het altijd wel bijzonder hoe mensen alles op alles zetten om de waarheid maar niet te hoeven en willen zien. Ben ook een mens. En als mens kan je toch ook een keer ergens helemaal flauw van worden. Dat is met mij in deze discussie het geval waardoor ik mij terugtrek om helemaal flauwvallen te voorkomen. Prettige dag.

Anonymous schreef op 11-01-2022

Ik begrijp dat jullie het zat beginnen te worden. Het tij keert. Een van de grootste kranten van Denemarken biedt zijn excuses aan de bevolking aan. Reden zijn de cijfers die ze van de overheid door kregen en zonder enig onderzoek publiceerden. Achteraf bleken deze cijfers niet te kloppen. Ook in Denemarken lagen en liggen veel mensen met corona in het ziekenhuis en niet door corona. Kunstmatig de cijfers hoog houden om angst in te boezemen. De media heeft het nagelaten om onderzoek te doen. Hier hebben ze spijt van. https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/vi-fejlede/9072013

Jos schreef op 12-01-2022

Steun onze winkeliers !!! PERSBERICHT We kunnen gecontroleerd en veilig open. Retailers willen met z’n allen voorgoed uit de crisismodus komen en zijn daarvoor bereid om met extra maatregelen te komen. Zo kunnen we bijvoorbeeld minder klanten per m² toestaan of het coronatoegangsbewijs invoeren zoals omringende landen doen.

Anonymous schreef op 13-01-2022

Jos. Verdiep je eens in Duitsland. 2G+ en de besmettingen gaan door het plafond. Een coronatoegangsbewijs is een dwangmiddel om je spuit te halen en geen middel om een virus in te dammen. Een influenzavirus kan je ook niet indammen, kijk maar naar de griep of een verkoudheid. Dus houd op met onzin te verkondigen.

Jos schreef op 13-01-2022

Ik zeg niets over 2G+….voorstel komt van winkeliers zelf. Horeca heeft ook een openingsplan opgesteld met CTB zelfs als ze volledig open kunnen zonder restricties.

Anonymous schreef op 13-01-2022

Zelfs Ab Osterhaus gelooft zijn eigen uitgekraamde onzin niet meer. Mensen waaronder ik roepen al langer wat Ab vandaag loopt te verkondigen. Elk virus wordt besmettelijker, maar neemt in kracht af. Anders heeft het virus geen overlevingskansen. Dit werd je vroeger geleerd op school. Dierenarts Ab Osterhaus blijft boeien. Hij lijkt inmiddels wat genuanceerder geworden, nu het virus endemisch is, angst en paniek zaaien ongeloofwaardig wordt, en de vaccins niet hebben gedaan wat hij mensen zo fanatiek heeft beloofd op tv. Voortschrijdend inzicht? Net als bij heer Gommers bij de Balie? Osterhaus is optimistisch over omicron en gelooft dat "de opkomst van de mildere omicronvariant een ’zegen’ kan zijn". Hij vergelijkt de corona-besmettingen en de huidige trend met wat je ziet bij griep. Ook in andere landen zeggen ze dit nu. Van natuurlijke immuniteit na infectie legt hij vandaag in de Telegraaf zelfs de voordelen helder uit: "Een infectie biedt op de langere termijn uiteindelijk een betere bescherming dan vaccinatie. Dat is omdat de respons van de T-cellen (afweercellen) na infectie tegen veel meer eiwitten van het virus gericht is dan bij vaccinatie. Het vaccin werkt primair tegen het spike-eiwit van het virus, na een infectie is die respons breder. Bij nieuwe varianten verandert juist dat spike-eiwit, waardoor je daartegen op langere termijn beter beschermd bent door infectie dan door vaccinatie. Je kunt dan evengoed het virus oplopen, maar de kans op ziekenhuisopname is kleiner.”

Anonymous schreef op 17-01-2022

Tja, kunstmatig de cijfers hoog houden, ook in Nederland. Angst verkoopt zo lekker. En de media probeert de leugens weer recht te lullen. Twee jaar lang werd je voorgehouden hou ernstig het allemaal wel niet was en hoeveel mensen er in het ziekenhuis belanden door corona. Nu blijken er veel ziekenhuisopnamen te zijn met corona en niet door corona. Plots is dit te lezen in de staats media, zonder enige aankondiging, maar uiteraard wel met een excuus hoe moeilijk het wel niet is. Jaja, de waarheid mag niet boven tafel komen. Helaas zal de waarheid keihard zijn en de beleidsmakers zullen hiervoor verantwoording moeten afleggen. Wanneer gaat de rest van Nederland inzien dat ze voor de gek zijn gehouden en worden gehouden. Veel mensen zitten in een ontkenning fase. Ze hebben twee jaar lang afgegeven op de wappies, en willen nu nog niet openlijk toegeven dat de wappies gelijk hebben en hadden. Want stel je eens voor dat jezelf ook voor wappie wordt uitgemaakt. Exacte cijfers over hoeveel mensen er op zijn genomen met corona zijn er niet, maar Nederland van lockdown naar lockdown loodsen kunnen ze als geen ander, dit met zelfgemaakte modellen en onzin verhalen die ze ter plaatse uit hun duim zuigen. Patiënten die in het ziekenhuis worden opgenomen om een andere reden dan Covid-19 en vervolgens positief testen op het coronavirus, tellen in de dagelijkse ziekenhuiscijfers ook mee als coronapatiënt. Een woordvoerster van het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS) bevestigt dat. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor een patiënt die met hartklachten is binnengebracht en na een coronatest positief blijkt. Zo'n patiënt moet namelijk net als alle andere coronapatiënten worden geïsoleerd, legt het LCPS uit. "Bij deze gevallen moet de organisatie van de zorg dus anders worden ingericht en is de zorgzwaarte groter, hierdoor kan reguliere zorg in verdrukking komen", zegt de woordvoerster van het coördinatiecentrum. Hoogleraar geneeskunde Marcel Levi vindt dat het een vertekenend beeld geeft om ook patiënten die geen coronaklachten hebben in de coronaopnames mee te tellen. Hij vermoedt dat door de zeer besmettelijke omikronvariant steeds meer mensen in het ziekenhuis terechtkomen die het virus bij zich dragen, maar niet om die reden zijn opgenomen. Volgens het LCPS gaat het om 'kleine aantallen' patiënten die niet zijn opgenomen vanwege corona, maar het wel hebben. Exacte cijfers hierover zijn er niet. Diverse grote ziekenhuizen bevestigen dat alleen de totale aantallen worden doorgegeven van patiënten die zijn opgenomen en besmet zijn met het coronavirus. "Voor de druk op de zorg maakt het namelijk niet uit of iemand is opgenomen vanwege Covid, of pas na de opname positief test", zegt een woordvoerder van UMC Utrecht. Iemand die corona heeft, moet altijd worden afgezonderd van patiënten die geen corona hebben. UMC Utrecht en het Radboudumc in Nijmegen schatten vooralsnog, net als het LCPS, dat het om kleine aantallen gaat. UMC Groningen heeft andere ervaringen. Dit ziekenhuis schat in dat ongeveer een derde van de daar opgenomen patiënten die positief hebben getest op het coronavirus vanwege een andere oorzaak was opgenomen. "Deze patiënten zijn asymptomatisch. We komen erachter dat ze zijn besmet, doordat we heel laagdrempelig testen", vertelt een woordvoerster. Het Radboudumc heeft onlangs het testbeleid aangescherpt. Sinds 6 januari neemt het ziekenhuis uit voorzorg bij alle patiënten die worden opgenomen een coronatest af. Cijfers over het nieuwe testbeleid heeft het ziekenhuis nog niet.

Anonymous schreef op 17-01-2022

Als reactie op mijn vorige bericht (wel plaatsen HvH, want ik zit klaar met bakken vol popcorn) die ging over het kunstmatig hoog houden van de ziekenhuisopname cijfers. Halverwege het filmpje (link onderaan) zegt Van Haga dat mensen die door een auto ongeluk in het ziekenhuis belanden en bij een toevallig positieve test meetellen als corona patiënten. Hugootje natuurlijk witheet, dit was desinformatie. Bam, het is de waarheid. https://youtu.be/fFroXh1IYuA

Anonymous schreef op 19-01-2022

Zelfs te lezen op de NOS. Wat zijn jullie stil Jos, Nijverdaller, Geronimo, WSB, Hendrik en diegene die ik vergeten ben. Weet dat ik ook voor jullie gestreden heb om de waarheid boven tafel te krijgen. Het UMCG in Groningen zegt tegen Nieuwsuur dat naar schatting ongeveer een derde van de daar opgenomen patiënten die positief zijn getest op het coronavirus in eerste instantie vanwege een andere oorzaak (bijvoorbeeld een operatie) is opgenomen. De telling is van belang omdat het beleid van de overheid is gebaseerd op de aantallen covidpatiënten in de ziekenhuizen.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 19-01-2022

Tja, modellen... er worden 50 modellen gemaakt, het resultaat wat de meeste modellen laten zien, komt waarschijnlijk overeen met de werkelijkheid. Maar, wat doen die mafklappers...ze pikken er ééntje van de 50 modellen uit en tonen dit als bewijs van hun voorspelling

Anonymous schreef op 19-01-2022

Nou ja zeg, dat had toch niemand verwacht. Zou in Nederland ook moeten gebeuren dat onderzoek. De Duitse justitie is een onderzoek begonnen naar de complete top van de Duitse regeringspartij De Groenen, onder wie minister van Buitenlandse Zaken en de minister van Economische Zaken. Het gaat om 'onterechte' coronavergoedingen voor de topbestuurders. Ze zouden hun eigen partij financieel hebben benadeeld met een greep uit de kas van De Groenen, melden tijdschrift Der Spiegel en andere Duitse media. Justitie in Berlijn neemt niet alleen de twee partijleiders onder de loep, maar ook een reeks andere kopstukken. De kleine burgerbeweging Bürgerallianz Deutschland had vorig jaar mei al een klacht ingediend. Toen zag justitie nog geen concrete aanknopingspunten voor een misdrijf, maar inmiddels is dat veranderd.

Uw reactie

Naam:
Bericht: