QR-speurtocht van Stichting De Welle

Datum: 24-12-2021

9.21 uur - Heb jij zin om iets vets te doen deze kerstvakantie maar zijn alle leuke dingen geannuleerd? De buurtsportcoaches van De Welle hebben een QR-speurtocht uitgezet in de plaatsen Wierden, Enter, Hellendoorn en Nijverdal. Kom lekker in beweging en haal een frisse neus! Los jij de puzzel op? 

 
Ga naar www.stichtingdewelle.nl/qr-speurtocht, download de plattegrond van de plaats waar jij de speurtocht wil doen, en ga op pad! Wanneer je de route volgt, kom je terecht bij dertien locaties waar je een QR-code kunt scannen. Met de letters van alle gekozen antwoorden kun je een woord invullen op het formulier die je vervolgens in kunt sturen.
 
Bonustip: volg De Welle op Facebook of Instagram en stuur ons een leuke foto van jouw deelname. Uit de goede (woorden) en meest leuke (foto's) inzendingen worden enkele prijswinnaars bekend gemaakt. Je hebt tot 9 januari de tijd! We zouden het supertof vinden als je meedoet. Deze route is geschikt voor alle leeftijden. 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Anonymous schreef op 01-01-2022

Allereerst wil ik iedereen een gezond en gelukkig Nieuwjaar toewensen. Inmiddels zit ik met bakken vol popcorn klaar om de ontknoping van de corona hoax te volgen. Pieter Omtzigt doet momenteel goed werk en onderzoekt alle achtergehouden stukken van Hugo de leugenaar. Daarnaast schreef ik al eens over het CO2 budget. Deze gedachte werd direct als complot bestempeld. De werkelijke reden om iedereen een QR code door zijn strot te drukken. De controlestaat in wording. Laten we een weddenschap aangaan. Ik zeg, voor de zomervakantie hebben we nieuwe verkiezingen. Overigens wel raar dat al deze zaken niet in de media komen en of direct gecensureerd worden. Ik hoop dat HvH hier niet aan meewerkt en iedereen zijn zegje laat doen. https://www.rtlnieuws.nl/economie/life/artikel/5237985/co2-budget-duurzaam-vliegen-vlees-emissiehandelssysteem-tno

William S. Burroughs schreef op 01-01-2022

Ook ik wil iedereen een gezond en gelukkig Nieuwjaar toewensen. Ik zit daarentegen niet met popcorn op een of andere ontknoping te wachten omdat ik simpelweg wel wat beters te doen heb. Prettige dag.

Jos schreef op 02-01-2022

Iedereen een gelukkig nieuwjaar. Helaas geldt dit niet meer voor Robin Fransman, vaccinatiescepticus en oprichter Herstel-NL overleden aan gevolgen corona. Hierbij zijn laatste uitspraak op Twitter “ Corona positief. Het werd ook een keer tijd.“

Uw reactie

Naam:
Bericht: