Sterke kandidatenlijst Lokaal Hellendoorn voor gemeenteraadsverkiezingen 2022

Datum: 17-12-2021

10.47 uur - Vol vertrouwen maakt Lokaal Hellendoorn de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekend. Het is de lokale politieke partij gelukt om een gevarieerde kandidatenlijst samen te stellen met gedreven mensen uit de kernen van de gemeente. Op nummer 1 van de lijst staat Annemarie Dubbink, deze jonge en talentvolle aanwinst werd door de leden gekozen als nieuwe lijsttrekker.

 
Annemarie Dubbink heeft volgens de kiescommissie in haar rol als fractievoorzitter laten zien dat ze ambitieus is, dat ze een groot hart heeft voor onze gemeente waarbij ze de belangen van de inwoners vooropstelt. ”De gemeente moet er zijn voor de inwoners en niet andersom. Wij willen werken aan een verantwoorde toekomst van onze gemeente. Dit betekent geen buitensporige uitgaven maar met de benen op de grond en samen met inwoners bepalen wat echt belangrijk is voor onze gemeente. Daarbij zullen we alles in het werk stellen de gemeente op een goede manier te besturen en sluiten op voorhand geen andere partijen uit, maar we willen juist samenwerken.”, aldus Dubbink.
 
Volgens Annemarie Dubbink delen alle kandidaten op de lijst het gemeenschappelijke belang om het belang van de inwoners centraal te stellen. Annemarie Dubbink: ”De lijst telt ruim vijfentwintig kandidaten van jong tot oud, nieuw en ervaren en uit alle windstreken van de gemeente. Iedereen in het team weet wat er speelt in de lokale gemeenschap en samen delen we de passie om onze mooie gemeente toekomstbestendig te maken.”
 
De eerste 13 namen van de kandidatenlijst zijn:
 
Annemarie Dubbink (Marle)
Thea ten Have (Haarle)
Matthijs Knobben (Nijverdal, Groot Lochter)
Trudy Weierink-Siers (Nijverdal, ’n Oaln Diek)
Dennis Meijerman (Hulsen)
Frans Runneboom (Hellendoorn)
Alexander Dollen (Hellendoorn)
Gerrit Haselhorst (Marle)
Jan Veneman (Kruidenwijk, Hulsen)
Gerard ter Horst (Hellendoorn)
Johanna Lusink (Nijverdal, De Blokken)
Huib Krukkert (Haarle)
Tim Bargboer (Daarle)
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Meisje schreef op 17-12-2021

Mooie lijst, veel succes.

Jos schreef op 17-12-2021

De besmettingscijfers bevinden zich de afgelopen dagen op recordhoogte in het Verenigd Koninkrijk. De ruim 78.000 positieve tests van woensdag betekenden al een 'verbetering' van het record dat afgelopen januari gevestigd werd. Donderdag (ruim 88.000) en vrijdag (ruim 93.000) steeg het aantal positieve tests nog verder. De Britse gezondheidsautoriteiten verwachten voor de komende dagen nog een verdere, "duizelingwekkende" stijging, nu de omikronvariant zich razendsnel verspreidt. Volgens de recentste data zorgt de omikronvariant nu voor een kwart van het aantal nieuwe besmettingen. Het aantal omikronbesmettingen verdubbelt momenteel elke twee tot drie dagen.

XXX schreef op 18-12-2021

Aan Jos: volgens mij gaat het artikel ergens anders over.....

Jos schreef op 18-12-2021

Klopt indā€¦foutje bedankt !!

Pibernik schreef op 18-12-2021

Jos heeft oogkleppen op en reageert om het reageren en dan maakt het blijkbaar niet uit waar het terecht komt. Lijkt een beetje verslavend.

Frans schreef op 22-12-2021

Fantastisch. De verjonging is bij lokaal weer ver te zoeken, oude wijn blijft. Pure armoede.

Uw reactie

Naam:
Bericht: