Pop-up theater ‘Mirrewinter’ in Nijverdal verplaatst naar volgend jaar

Datum: 15-12-2021

12.51 uur - Deze maand zou het binnenbad van Het Ravijn in Nijverdal worden omgetoverd in een pop- up theater. Na ‘Reuring in ’t Reggedal’ is ‘Mirrewinter’ een nieuw muziektheater initiatief van de stichting Cultuurnetwerk Gemeente Hellendoorn in samenwerking met muziekvereniging KSW. Vanwege de coronasituatie en de verlenging van de maatregelen zullen de voorstellingen op 20, 21 en 22 december niet doorgaan. Het gehele theaterproject wordt doorgeschoven naar volgend jaar december.

 
Samen met theatermaker Laurens ten Den en zangeres Lucy Leegland zal het binnenbad van Het Ravijn de locatie vormen voor een vermakelijke eigentijdse beleving in ‘duustere eindejoarsdaagn’, een mix van lokale historie en dichterlijke vrijheid. Met christelijke klanken, heidens gejoel en tijdloze verhalen wordt een opwekkende zwiep aan het jaarwiel gegeven.
 
De voorstellingen worden verplaatst naar volgend jaar december. Meer informatie volgt op www.zinin.com
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: