De Sinterklaasfilm voor jong en oud!

Datum: 23-10-2021

11.37 uur - De Sinterklaascommissie Nijverdal komt ook dit jaar met een geweldige film. Komt dat zien! Sinterklaas en de pieten zijn druk bezig met alle voorbereidingen voor pakjes avond. Alles lijkt goed te gaan. Nou ja bijna alles, Keukenpiet heeft wat ongelukkige incidenten door zijn omvang en de andere pieten vinden dat hij fitter moet worden, dus wordt er gezocht naar een personal trainer.

 
Er staan plots 3 trainers voor de deur van het huis van Sinterklaas. Iets in de trainers komt Sinterklaas bekend voor, gelukkig zijn het niet de boeven van vorig jaar. Die zitten achter de tralies...toch? De trainers zetten de pieten hard aan het werk. Veel trainen en niks eten lijkt de oplossing om fit te worden. Alleen raken de pieten steeds verder uitgeput. Hebben ze nog wel genoeg energie om alle pakjes rond te brengen?
 
De film draait op zondag 14 november om 13:30 en 15:30 in het zinin theater. Kaarten zijn dan ook via het zinin theater te verkrijgen a 6,50 per stuk. Komt dat zien!



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Gerdien schreef op 23-10-2021

Liefe liefe pieten jullie doen jullie best

Uw reactie

Naam:
Bericht: