New Valley Singers met nieuwe show VINTAGE

Datum: 20-10-2021

11.04 uur - Ze mogen weer! Het 2e weekend van november is het weer tijd voor de jaarlijkse show van de New Valley Singers. Onder de titel ‘VINTAGE’ staan zangers en band weer op het podium om een keur aan nummers uit hun rijke repertoire ten gehore te brengen. 

 
Met z'n allen of in kleine groepjes brengen ze heerlijke muziek van The Beatles en Queen, bands die een onuitwisbare footprint hebben achtergelaten met nummers zoals Got to get you in my life en Bohemian Rhapsody.
 
Van souldiva’s Aretha Franklin en Tina Turner zijn pareltjes als Think, Respect en River Deep Mountain High samengebracht in een gave medley. Maar ook liefhebbers van Nederlandstalige muziek komen in deze show ruimschoots aan hun trekken. 
 
Dus kom op vrijdag 12 of zaterdag 13 november naar het ZINiN Theater in Nijverdal, aanvang 20.15 uur. Kaartverkoop via www.zinintheater.nl.
Zij hebben u gemist, u hen ook?
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: