Oproep: Wie helpt Sint helpen?

Datum: 19-10-2021

18.53 uur - De Sinterklaascommissie “Help Sint Helpen” is druk bezig met alle voorbereidingen om er ook dit jaar weer een leuke Sinterklaasactie van te maken. Voorgaande jaren heeft de Sinterklaascommissie kinderen en hun gezinnen kunnen verblijden met mooie cadeautjes en lekkernijen, en dat wil de commissie ook dit jaar graag weer doen. Hier hebben zij de hulp van inwoners van de Gemeente Hellendoorn bij nodig! Helpt u ook?

U kunt een cadeautje doneren in de mand die bij Top1Toys in de winkel staat. De medewerkers in de winkel kunnen u verder helpen, en hier haalt de Sinterklaascommissie het op om het naar de kinderen te brengen.
 
Heeft u zelf nog mooi speelgoed liggen (nieuw of zo goed als nieuw)? Dan kan dit ook bij ons ingebracht worden. U kunt hiervoor een mailtje sturen voor 6 november a.s. naar trefpuntminima@hotmail.com met uw naam, adres en telefoonnummer. Graag alleen speelgoed dat compleet is en kwalitatief nog in goede staat en geschikt voor kinderen van 2 tot en met 8 jaar. En liever geen knuffels of speelgoed waarvoor batterijen nodig zijn. 
 
Uiteraard kunt u ook een financiële bijdrage overmaken op ons rekeningnummer (NL18RABO0120904411 tnv Stichting De Welle) onder vermelding van ‘Help Sint Helpen’.
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: