Vrijdag 29 oktober lezing over het gevoelige kind

Datum: 18-10-2021

14.57 uur - Is je kind gevoelig? Is je kind vaak overprikkeld? Heb je het gevoel dat je kind een sterke intuïtie heeft? Ben je op zoek naar tips en handvatten hoe je je gevoelige kind kan helpen? Vrijdag 29 oktober a.s. geven de vrijwilligers van De Blauwe Olifant weer een lezing over het gevoelige kind.

Zij willen samen met ouders en opvoeders kijken wat de kenmerken zijn van hooggevoeligheid en andere labels. Zodat je deze gemakkelijker kan herkennen en er daarna meer bewust mee om kan gaan.
 
De lezing gaat ook over labeltjes. Zijn labeltjes nog wel van deze tijd? Wat betekenen al die labeltjes? Waar kan je op letten? Of gaat het over de manier waarop je met je gevoelige kind omgaat?
 
De lezing vindt plaats in de Helderse Hoeve (Grupakkersweg 4, 7447 PD Hellendoorn). Aanvang 19.30 uur. De entree is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. In verband met de beperkte ruimte, graag aanmelden via het contactformulier op de website www.deblauweolifant.nu. Ouders, opa’s en oma’s, verzorgers, wees welkom!
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: