'Rondom ’n Oalen Griezen’ boek over kerk, met korting verkrijgbaar

Datum: 15-10-2021

17.09 uur - Vrijdag 12 november a.s. presenteert Uutgeverieje ’n Boaken het boek ‘Rondom ’n Oalen Griezen’, een bijzonder boek over de middeleeuwse kerk van Hellendoorn, een must-have voor de liefhebber om te lezen en te bekijken. 

De klokken, de doopvont, de muurschilderingen, de orgels en de prachtige gebrandschilderde ramen worden uitgebreid belicht. Ook de relatie met de adel, conflicten en het kasboek komen aan bod. Daarnaast wordt stil gestaan bij de Karkesproake, de Geuren en het Oale Karkhof.  Met grote liefde voor het monument belichten Jan Dirk Wassenaar, Evelyn Ligtenberg en Paul Janse allerlei aspecten van het monumentale gebouw en het reilen en zeilen van de geloofsgemeenschap ter plaatse.
 
Het ruim geïllustreerde, gebonden boek van ruim 200 pagina’s kost € 17,50. 
Wanneer u het nu bestelt krijgt u het voor € 15,00. 
 
Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij Primera Hofman en Bruna Prinsen. Ook kunt u een mail sturen naar: uutgeverieje.boaken@gmail.com.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: