Griezelig spannende heksendisco in zwembad Het Ravijn

Datum: 15-10-2021

11.47 uur - De herfstvakantie staat voor de deur … dat wordt weer griezelen in Hellendoorn. Ook in Het Ravijn is het tijdens de herfstvakantie griezelig spannend!

Na een lange periode is het weer tijd voor de maandelijkse zwemdisco. Vrijdag 22  oktober start zwembad Het Ravijn, en hoe!!! Er is een spectaculaire, griezelig spannende heksendisco! 
Het zwembad is deze avond omgetoverd tot een heksengrot en er is een heuse DJ voor scary music! Natuurlijk dansen er deze avond ook weer veel heksen rondom het zwembad. Je ontvangt een heksendrankje en kunt meedoen aan de heksenrace. Voor de liefhebbers is er een wedstrijd wie het meest griezelig verkleed/geschminkt is.
 
Kom vrijdag 22 oktober dus naar zwembad Het Ravijn. Neem al je vrienden/vriendinnen mee en maak er een grandioos, griezelig feestje van!
De kosten zijn € 4,00 per persoon (incl. heksensoep).
 
Vooraf reserveren
Voor deze disco  is vooraf online reserveren nodig. https://www.supersaas.nl/schedule/Zwembad_Het_Ravijn/Recreatief_zwemmen.
Dit kan vanaf 15 oktober. Ook kun je een plekje reserveren bij de receptie. Wanneer je reserveert bij de receptie, kun je ook tegelijkertijd een kaartje kopen.  Dit voorkomt lange rijen bij de receptie op 22 oktober. Reserveer snel want vol is vol!
Het Ravijn heeft er zin in en ziet jullie graag op 22 oktober!
 
Meer informatie over openingstijden en tarieven is te vinden op www.hetravijn.nl of via de receptie van Het Ravijn – zwem sport zorg -, tel. 0548-630600.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: