NKC ’51 is op zoek naar jongens!


Datum: 12-10-2021

8.55 uur - Korfbalvereniging NKC ’51 in Nijverdal is op zoek naar coole, sportieve jongens! Korfbal is een gemengde sport, maar momenteel is er bij de jeugd een meisjesoverschot. De vereniging kan dus heel goed nieuwe jongens gebruiken om de balans weer wat recht te trekken. Daarom wordt er een clinic georganiseerd speciaal voor jongens van 4 t/m 12 jaar.

 
 
De kinderen worden naar leeftijd ingedeeld in kleine groepjes en begeleid door ervaren trainers. Deze gave clinic zal plaatsvinden op vrijdag 22 oktober van 14.00 tot 15.30 uur op de kunstgrasvelden van NKC ’51, Sportlaan 1. Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd.
 
Opgeven kan via http://bit.ly/jongensclinicnkc51 en bij vragen kan er gemaild worden naar jeugdcommissie@nkc51.nl. Mocht je het leuk vinden, dan kun je je ter plekke opgeven voor een maand gratis trainen.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: