Alzheimercafé op 27 oktober 2021

Datum: 11-10-2021

13.05 uur - Op woensdag 27 oktober wordt weer een Alzheimercafé gehouden bij ‘In de Tonne’, Dorpsstraat 66 in Hellendoorn. Aanvang is 19.30 uur, zaal open om 19.15 uur. Het thema van deze avond is “AlzheimerMuziekGeluk”. Spreker is Mariska Oolhorst.

Muziek is de blikopener van het geheugen. Marisca Oolhorst draagt dit met overtuiging en vol verve uit. Haar collega Ignar Rip heeft bij de verzorging van zijn moeder met Alzheimer ondervonden, dat met muziek de omgang makkelijker en gezelliger werd. Vanuit dat gegeven heeft hij de methode AlzheimerMuziekGeluk ontwikkeld.
 
Uit onderzoek is gebleken dat muziek een middel kan zijn om sfeer en stemming te beïnvloeden. Daarnaast kan muziek invloed hebben op pijnbeleving en de energie beïnvloeden.
Mariska zal ons deze avond meenemen op een reis door MuziekGeluk!
 
De gebruikelijke coronaregels voor het bezoek van de horeca zijn ook voor deze bijeenkomst van toepassing.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: