Hertruiters presteren ook bij Broekelo

Datum: 11-10-2021

08:09 uur - Dit weekend werden er weer prijzen in de wacht gesleept door leden van PSV Hertruiters. Voor de verandering gingen Melissa en Thijs Eshuis naar Broekland om aan daar een crosscountry, Broekelo genaamd, mee te doen. Ze hadden er veel plezier in en reden ook nog eens supergoed rond. Ze waren eerste met hun groepje ABC pony’s. 

 

 

Wendy Bergman – Hulsink ging met haar paard Amke Kasteelsche Hof naar een indoordressuurwedstrijd in Bathmen. Ze maakte haar debuut in de klasse L2. Ze behaalde met 195,5 en 199,5 punten een tweede en een derde prijs. Ook Nicke Miskotte kwam hier in de klasse L2 aan de start. Zij reed met haar paard Kacie Vita naar een mooie eerste en tweede prijs met 202 en 207 punten.

 

Jip Ottes Nam haar pony Cor mee naar een springwedstrijd in Balkbrug. Hier kwamen ze aan de start in de klasse L categorie DE. Ook zij nam een mooi lint mee naar Hellendoorn. Ze behaalde een tweede prijs.

 

Frank Hosmar had zich geselecteerd voor de finale van de KNHS Witte van Moort paradressuur Trophy in Genemuiden. Omdat zijn paard Alphaville niet helemaal fit was startte hij Guetta waar hij ook mee geselecteerd was. Deze zette zijn beste beentje voor en zo wisten zij een mooie zilveren medaille te behalen met een percentage van 77,67%.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: