Noabers voor Noabers deelt weer een goed gevulde vakantietas uit

Datum: 08-10-2021

09:18 uur - Voor dit jaar hebben wij als Noabers voor Noabers i.s.m. Trefpunt minima weer een aantal momenten bedacht om tasjes rond te brengen aan kinderen in diverse leeftijdscategorieën. Dit zijn kinderen die uit gezinnen komen die het niet zo breed hebben en die in deze Corona periode wel een extraatje verdienen. Zo’n extraatje is vaak een superleuke verrassing.  De blijde gezichten bij het rondbrengen zijn goud waard.

De ABN AMRO foundation schonk ook begin dit jaar zijn weer een eenmalige bijdrage van € 1000,00. Samen met diverse ondernemers uit de gemeente Hellendoorn hebben we ook dit jaar weer hele mooie tasjes mogen maken.

Mede dankzij het enthousiasme van een ondernemer, het bedrag van de ABN AMRO foundation en een bijdrage van Trefpunt Minima kunnen we nu een vierde tasje klaar maken. Dankzij een goede herverdeling zit er in alle tasjes ongeveer evenveel. In de voorjaarsvakantie hebben ruim 65 gezinnen waar kinderen van 0 - 5 jaar wonen al een tasje ontvangen, in meivakantie hebben we bijna 100 gezinnen waar kinderen van 6 -10 jaar wonen verrast met een mooi gevulde tas, in de zomervakantie zijn er ongeveer 110 gezinnen waar kinderen wonen van 11-14 jaar blij gemaakt met een goed gevulde tas. Voor de herfstvakantie zal er ook weer een mooi gevulde tas gemaakt voor ongeveer 90 gezinnen waar kinderen wonen van 15 – 17 jaar. Het zijn voor deze groep kinderen vooral veel verzorgingsproducten geworden waar het hele gezin van mee kan genieten. 

We wensen de gezinnen dan ook veel plezier met deze vakantietas. De tas zal worden bezorgd vlak voor of aan het begin van de herfstvakantie.

 Deze herfstvakantie tas is de laatste tas die voorlopig voor de gezinnen gemaakt en bezorgd gaat worden. Noabers voor Noabers streeft er naar, nu de Coronamaatregelen versoepeld zijn geworden om in 2022 enkele workshops te gaan organiseren voor mensen die bij ons bekend zijn, zodat men elkaar ook kan ontmoeten. Daarover zal er t.z.t. meer informatie gegeven worden.

Tevens hopen we in 2022 weer een (of twee)  gratis kledingbeurs kunnen houden voor mensen die bij ons bekend zijn en voor mensen die bij de Voedselbank bekend zijn. Zij krijgen te zijner tijd een uitnodiging van ons.

Mochten jullie Noabers voor Noabers bij haar acties financieel willen ondersteunen dan kan dat op het volgende rekeningnummer: NL 51 SNSB 0339675489, t.a.v. Noabers voor Noabers.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: