Nathalie Baartman twee avonden achter elkaar in ZINiN Theater

Datum: 10-09-202112.48 uur - Op donderdag 23 en vrijdag 24 september staat de Twentse cabaretière Nathalie Baartman twee avonden achter elkaar in het ZINiN Theater in Nijverdal met haar show ‘SNAK’. Dat is ook letterlijk wat Nathalie het laatste jaar heeft gedaan: snakken naar de wereld zoals het was, naar het theater. Voor beide avonden zijn nog enkele kaarten beschikbaar.Twentse Brigitte Kaandorp

‘Een Twentse Brigitte Kaandorp op drieëndertig toeren’, noemde de Theaterkrant haar. Met nuchtere hartstocht, onverstoorbare tederheid en ingetogen vreugde maakt ze een voorstelling die ‘onmeunig’ mooi en grappig is.
‘SNAK’ gaat over het enorme verlangen naar de wereld zoals het was. Simpel en behapbaar. Met haar eigen nuchtere kijk op de wereld, weet ze situaties op een absurde en hilarische manier neer te zetten.


 
Zichzelf in het kwadraat
Op het podium is Nathalie zichzelf in het kwadraat. Nooit is het haar droom geweest om cabaretière te worden, haar enige missie was een betere wereld. Na gewoon dan maar begonnen te zijn met schrijven, bleek dit cabaret te zijn. Nathalie meldde zich aan voor Cameretten en won in 2004 de persoonlijkheidsprijs. Haar cabaretprogramma’s zijn een absurde vertaling van haar leven. Vrienden in de zaal hebben soms de neiging om op te staan en te roepen: ‘Dit is geen theater, hoor, ze borduurt werkelijk Jack Russels.’
 
Nog enkele kaarten beschikbaar
Voor beide avonden zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Reserveer nu de laatste kaarten via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: