Eurol Hellendoorn Rally live op HOi fm en HOi tv

Datum: 10-09-2021

12.40 uur - HOi fm en HOi tv, onderdeel van de lokale omroep HOi media, gaan zaterdag 18 september een spetterend verslag leveren van de 39ste editie van de Eurol Hellendoorn Rally. Gedurende een marathon uitzending van 15 uur op HOi fm en HOi tv worden de thuisblijvers live op de hoogte gebracht.

Anders dan andere jaren wordt de Hellendoorn Rally  verreden op een dag. De organisatie gaat door corona terug naar hoe de rally in Hellendoorn ooit begon; De 12 uur van Hellendoorn. Om 10.00 uur start de eerste proef en rond 22.00 uur komen de laatste rijders over de finishlijn bij de laatste klassementsproef.
 
Het HOi Rally Radio team bestaande uit 15 vrijwilligers, verslaat de rally live vanuit de studio. Bij de start/finish, het Servicepark en bij de proeven worden de rallyrijders en teammanagers door verslaggevers geïnterviewd.
 
De uitzending van HOi Rally Radio begint zaterdag 18 september om 08.00 uur en gaat non-stop door tot 23.00 uur. Ook dit jaar kunt u de rally niet alleen beluisteren. Via HOi tv kunt u live meekijken in de studio.
 
HOi Rally Radio is via de ether te beluisteren op 106.6 fm en via de livestream op de website www.hoimedia.com 
HOi tv is te volgen op Ziggo kanaal 42 en KPN glasvezel kanaal 1325. Voor een streamuitzending van HOi tv en meer informatie over uitzendkanalen kunt u kijken op de website www.hoimedia.com
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: