Zondagmiddag 12 september Muziek in de Tuin - Hellendoorn

Datum: 04-09-2021


 
12.51 uur - Lekker op de fiets van tuin naar tuin. Wie döt mie wat. Zondag 12 september is de tweede editie van Muziek In De Tuin – Hellendoorn. Met deze muzikale belevenis wordt in 14 particuliere tuinen muziek ten gehore gebracht door verschillende artiesten.Van Rock tot Klassiek, Dixieland, Wereldmuziek met Oosterse instrumenten en meerstemmige vocalen.

Het wordt weer een fantastische muzikale belevenis. De toegang is gratis. Namens de muzikanten en tuineigenaren vragen wij wel de veiligheidsmaatregelen in acht te nemen die bij de ingang van de tuin vermeld worden. Er staat daar ook desinfectiemiddel. Mocht de tuin te vol zijn, respecteer dan de aanwijzing van de tuineigenaar. Er zijn voldoende tuinen beschikbaar. 
 
Elke muzikale act verzorgt drie blokken. En het publiek heeft tussendoor de gelegenheid om van tuin te wisselen. De artiesten en gastheren/vrouwen werken vrijwillig mee aan dit muzikale festijn.Van klassiek tot Jazz & rock, van amateur tot beroepsmuzikant.  Een mooi divers aanbod voor het publiek. Het wordt weer genieten.
 
Er is een website van Muziek In De Tuin – Hellendoorn met update informatie over de artiesten, de tuinen, speelschema  en locaties. Voorpret genoeg om al een keuze te maken.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: