Tips voor verkiezingsprogramma welkom!

Datum: 24-07-2021

18.44 uur - Volgend jaar zijn er op 16 maart weer gemeenteraadsverkiezingen en CDA Hellendoorn is achter de schermen hard aan het werk om haar verkiezingsprogramma voor de gemeente Hellendoorn op te stellen. Hiervoor is ook input van al onze inwoners welkom!

Nu de vakantieperiode is begonnen, hebben we allemaal weer eens tijd om te relaxen en mogelijk borrelen er wel ideeën op die het CDA op kan nemen in haar verkiezingsprogramma.
Of misschien zie je tijdens je vakantie op andere plekken in Nederland of in andere landen wel iets dat voor de gemeente Hellendoorn belangrijk is? Geef het door aan het CDA via www.cda.nl/overijssel/hellendoorn/contact.
 
CDA Hellendoorn wenst iedereen een fijne vakantie.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 25-07-2021

Blijf vooral zoveel mogelijk voor de schermen. Prettige dag.

Geronimo schreef op 25-07-2021

Als men de inwoners vraagt voor verkiezingsprogramma-punten, dan kan men het ook af zonder politieke partijen. B&W of uit de bevolking komen gewoon plannen en hierover kan men dan telkens een referendum houden. Onzinnige zaken kan men direct naar de prullenbak verwijzen. Scheelt veel vergaderen en geld voor raadsleden,

Han schreef op 25-07-2021

Als het CDA tips wil. Laat ze alle reacties eens terug lezen die over hun op deze site gepost zijn. Mocht het CDA behoefte hebben aan een korte samenvatting, dan wil ik deze gerust even opsommen.

Geronimo schreef op 30-07-2021

Vooruit, 1 tip maar wel voor alle partijen. Lees het artikel in Tubantia met cabaretier Johan Kampman eens. Vaak afgevraagd wat deze personen, in hun functie van cultuurburgemeester van Hellendoorn, nou eigenlijk toevoegen. Maar hier slaat hij de spijker op zijn kop.

Han schreef op 30-07-2021

Nog een paar tips. Wees niet arrogant. Van een aantal figuren straalt de arrogantie er vanaf. Wees niet bang om je positie te verliezen (bij de afgelopen verkiezingen zijn de leugenaars van het CDA op hun positie blijven zitten, dit door vuil spel te spelen).

Jos schreef op 12-08-2021

Ff kijken hoe snel lokaal Hellendoorn vandaag komt dat Grotestraat momenteel onveilig is nu de tunnel dicht is. Zag net al fietser op grond zitten bij bril wonen.

Geronimo schreef op 12-08-2021

De tunnel is maar voor de helft dicht, omdat een domme vrachtwagenchauffeur, met een te hoge wagen de tunnel inreed. Word je zelf nou niet eens moe van die insinuaties?

Lassie schreef op 12-08-2021

Ik vind Johan Kampman een geweldige vent maar dat is natuurlijk wel een erg populistische post van hem. Hellendoorn is ook woningruimte nodig maar wel er niet op inleveren. Dan maar Nijverdal volbouwen komt het dan op neer. Ook Hellendoorn Noord met al die duren woningen was geen oplossing voor de woningkrapte. Hellendoorn heeft een enorm idealisme voor wat betreft hun dorp maar de tijd staat niet stil. Dat de eigenaar van het squashcentrum hier voor kiest is een logische keuze, net als de Lantaarn en de zalen van Noabers. Met passende architectuur past dit prima in het straatbeeld. Een plek voor kunst is een goed initiatief maar hier kan je ondernemers niet voor laten opdraaien.

Jos schreef op 12-08-2021

Is ie dan niet dicht? Geloof dat verkeer er niet allemaal door kan...lijkt me niet dat ie dan volledig open is slimpie? Zit je in vakantie modus? Zo ja kun je koffie drinken bij degenen waar je gevraagd bent.

Jos schreef op 12-08-2021

Overigens is pand waar gulle goedzak in Hellendoorn in zit ook in stille verkoop. Komen vast ook appartementen op den duur.

Geronimo schreef op 12-08-2021

Jos, hoe oud ben je eigenlijk, 7 jaar? Kom gewoon je belofte na en blijf hier weg.

Mitis schreef op 12-08-2021

Krijg ik net een mailtje dat mijn viswinkel Bal ook sluit, wat een armoedig dorp wordt het hier.

gerard schreef op 13-08-2021

Had eigelijk niet anders verwacht staat bijna elke dag een viskraam op nijverdalEn daarbij vis is duur en het zijn hier geen echte vis eters van huis uit veel liever koe kip of varken.

Jos schreef op 13-08-2021

Noabers of terwijl oude de Kroon is tijdelijk uit verkoop/verhuur gehaald. Er wordt gewacht tot uitkomst van vergunnningsaanvraag voor de bouw van de appartementen.

Han schreef op 14-08-2021

Jos, het moet diegene zijn en niet diegenen. Ik heb namelijk Geronimo niet gevraagd om koffie te drinken, hij was zelf zo gastvrij om zichzelf uit te nodigen. Vroeger hadden we een mooie naam voor betweters zoals Geronimo, namelijk IWAB, (ik weet alles beter).

Jos schreef op 15-08-2021

Bedoelde de koffie met toenertijd wethouder Walder. Daar was hij uitgenodigd om zijn verhaal uit te leggen. Toen was hij al IWAB.

William S. Burroughs schreef op 15-08-2021

Aan Jos. Graag adviseer ik u een kopje Kopi Luwak. En dan hoop ik dat uw toch zo langzamerhand steeds ziekelijk wordende en voortslepende koffie frustratie die niet eens u zelf betreft als sneeuw voor de zon zal verdwijnen. In straat taal zou men het Grow Up! noemen. Prettige dag.

Jos schreef op 15-08-2021

Misschien is een koffie corner op Nijverdal wel iets :)

Uw reactie

Naam:
Bericht: