Stiltewandeling voor wandelaars én rolstoel-/scootmobiel-gebruikers

Datum: 20-07-2021

18.44 uur - Maandag 5 juli heeft de eerste stiltewandeling in de avond georganiseerd door de Kleine kapel  plaats gevonden. Op verzoek is er voor de tweede wandeling op 2 augustus ook een mogelijkheid om met rolstoel of scootmobiel mee te doen. Er zijn verharde routes uitgezet.

Maandag 2 augustus verzamelen we om 19.30 uur bij de Kleine Kapel (Noetselerweg 55). Eventueel kun je van tevoren aansluiten bij het avondgebed (18.45 – 19.15 uur).
Bij de ‘wandeling’ ga je met een tekst of een lied op weg, in stilte. Om over de woorden te mijmeren, te onderzoeken wat ze jou, op dit moment, willen zeggen. Of gewoon op pad om in de stilte de natuur beter te kunnen zien, ruiken en horen. Het gaat vooral om ‘lopen/rijden met aandacht’. In het laatste deel is er gelegenheid om in tweetallen uit te wisselen.
Rond 21.15 uur sluiten we buiten af met een kort bezinningsmoment en wat te drinken. 
 
Kosten: vrijwillige bijdrage. 
Opgave: Voor de rolstoelroute moet je je opgeven via info@kleinekapelnoetsele.nl. Hierbij geldt een maximum van 10 deelnemers. Je kunt zelf voor een ‘duwer’ zorgen of wij gaan kijken of we een vrijwilliger kunnen vinden.
Als wandelaar kun je je aanmelden, maar ook zonder opgave ben je van harte welkom.
Heb je vragen? We horen het graag!
info@kleinekapelnoetsele.nl
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: