André Rieu op het witte scherm bij ZINema te zien

Datum: 15-07-2021

8.25 uur - ‘The King of Walz is back’. André Rieu heeft namelijk hoogstpersoonlijk zijn favoriete tunes, opera-aria’s en dansacts uit shows van over de hele wereld uitgekozen – samen met vele optredens die nog nooit op het grote scherm te zien waren. De film is op zaterdag 28 augustus om 20.00 uur te zien bij ZINema. 

André Rieu gaat weer aan de slag 
Slechts één weekend is de film, die de titel ‘André Rieu: Together Again’ meekreeg, te zien in talloze bioscopen over de hele wereld om te vieren dat de Koning van de Wals weer aan de slag gaat. ‘Mijn orkest en ik, we kunnen niet wachten om weer live op te treden en ons publiek weer te zien lachen’, aldus Rieu.  
Vanuit Maastricht kijkt Rieu terug op het afgelopen jaar en deelt hij ook zijn herinneringen over zijn optredens die hij jarenlang verzorgde over de hele wereld. André brengt artiesten van internationale allure samen in een groots spektakel, om zijn publiek te laten zingen, dansen en lachen. Met optredens uit São Paolo, Mainau, Boekarest, Mexico-Stad, Amsterdam, Melbourne en Istanboel. André Rieu nodigt je uit weer samen te komen met je vrienden, familie en andere dierbaren om met elkaar te genieten van een hartverwarmend concert. ‘Together Again’ – Vier het mee op 28 augustus bij ZINema.  
 
Kaarten reserveren 
Kaarten voor deze film zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489. Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Murat schreef op 16-07-2021

Witte scherm ? riekt dit niet naar het discrimineren van andere kleuren ? dit kun je toch niet meer zeggen in de nieuwe ' deze tijd ,

William S. Burroughs schreef op 18-07-2021

Aan Murat. Jazeker wel. Het is namelijk een wit scherm. Wanneer de film op een paars scherm werd geprojecteerd was het een paars scherm. Tot slot zou ik persoonlijk wel heel droevig door het leven gaan wanneer ik hier op zou gaan letten. Ben dan toch wel weer blij dat ik stom verbaasd door het leven ga. Prettige dag.

Murat schreef op 19-07-2021

Aan william .je hebt helemaal gelijk ! ik persoonlijk stoor me er ook niet aan ! maar velen onder ons wel , zwartrijden,zwarte piet, negerzoenen,en ga zo maar door ! ach over 20 jaar bestaat de witte de withstraat ook niet meer ?

William S. Burroughs schreef op 20-07-2021

Aan Murat. Bepaalde namen zullen inderdaad wel verdwijnen vanwege voortschrijdend inzicht. Prettige dag.

Geronimo schreef op 21-07-2021

@Murat en WSB, of het verdwijnen van die namen voortschrijdend inzicht is, valt zeer te betwijfelen. Ze kunnen er beter een begeleidend bord bij plaatsen, wat ze precies hebben gedaan. Verder was het, zonder het goed te praten, een geheel andere tijd. We praten ook over de 17de eeuw en dan hebben heden ten dage, daar nog mensen last van? Als ik dat zou hebben, dan wou ik niet eens in zo'n land wonen.

William S. Burroughs schreef op 21-07-2021

Aan Geronimo. Mee eens. Enige nuance was op zijn plaats geweest. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: