HellendoornDoet!

Datum: 13-07-2021

8.52 uur - Wil jij graag aan de slag als vrijwilliger, maar weet je niet hoe? Op www.hellendoorndoet.nl staan diverse uiteenlopende vrijwilligersvacatures, waarbij jouw inbreng en inzet meer dan welkom zijn! Voor jong en oud, bij sport-, welzijn-, zorg- en natuurorganisaties. Een willekeurige greep uit de vacaturebank:

Mentor, vertrouwenspersoon, vac. nr. 45469
Mentorschap Overijssel Gelderland werft, begeleidt en ondersteunt vrijwillige mentoren. De mentor wordt benoemd als wettelijk vertegenwoordiger. Zo kan je handelend optreden op het gebied van zorg, verpleging, behandeling en begeleiding. Een mentor is een vrijwilliger die oa. goed kan communiceren, initiatiefrijk is, kan samenwerken, onafhankelijk en integer is, grenzen kan stellen.
 
Begeleider kookgroep, vac. nr. 45895
Hebt u affiniteit met de doelgroep licht verstandelijk beperkten? Voor een enthousiast kookgroepje bestaande uit 4 à 5 mannen die elke twee weken op maandagavond bij elkaar komen zoeken wij een begeleider. De mannen wonen zelfstandig en koken bijna zelfstandig. De vrijwilliger doet van te voren de boodschappen en stuurt hier en daar wat bij. De werktijden zijn van 17.00 uur tot ongeveer 19.30 uur. En je mag mee eten!
 
Interim coördinator uitgifte, vac. nr. 45960
Voor de voedselbank stuurt u de uitgiftegroep van ongeveer 5 personen aan in het voorbereiden en uitgeven van voedselpakketten. Dit vrijwilligerswerk is elke vrijdag en incidenteel de donderdag.
 
Vrijwilliger onderhoud terrein, vac. nr. 45959
Heb u een paar uurtjes over in de week? Manege ’t Oale Spoor zoekt vrijwilligers die meehelpen het terrein te onderhouden. Grasmaaien met zitmaaier, tractor of bosmaaier en incidenteel onkruid wieden.
 
Over HellendoornDoet!
HellendoornDoet! is hét portaal voor vrijwilligerswerk in de gemeente Hellendoorn. Organisaties die vrijwilligers zoeken, kunnen hier hun vacature plaatsen. Er staan op dit moment ongeveer 100 vacatures op www.hellendoorndoet.nl. Hier kan gericht gezocht worden naar vrijwilligerswerk dat aansluit bij jouw belangstelling en vaardigheden. Kom je er niet uit? De vrijwilligers van HellendoornDoet! helpen je graag verder. Langskomen? Maak dan bij voorkeur een afspraak via 0548-638829. Via de site www.hellendoorndoet.nl kan er zoals gebruikelijk gereageerd worden op vrijwilligersvacatures.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: