Politiekids Hellendoorn geslaagd!

Datum: 13-07-2021

7.52 uur - Het jongerenwerk van Stichting De Welle en politie Hellendoorn zijn vanaf januari aan de slag gegaan om 20 kinderen uit de wijk Groot Lochter op te leiden als Politiekid. Twintig leerlingen van De Peppel en Het Heem hebben een intensief traject doorlopen en zijn nu officieel beëdigd Politiekid.

Van een inbraakpreventie tot snelheidscontrole, van kickbokstraining tot een hindernisbaan bij het arrestantencomplex in Borne, niks was deze Politiekids te gek. Na maanden van heftige, wekelijkse trainingen mochten de Politiekids eindelijk op voor hun examen. En ja hoor! Alle Politiekids zijn met vlag en wimpel geslaagd en mochten op dinsdag 29 juni hun officiële Politiekid-diploma in ontvangst nemen in het Huis van Cultuur en Bestuur in Nijverdal, onder toeziend oog van ouders, politie, jongerenwerkers en zelfs de burgermeester mevrouw Raven!
 
Super trots en voldaan werd de avond afgesloten met een paar leuke groepsfoto’s en een hapje en een drankje op het terras van Toi Toi.
 
Benieuwd hoe het de Politiekids vergaat en of er nog een vervolg komt? Houdt dan de Instagram pagina’s van Politiekids Hellendoorn (@politiekids_hellendoorn) of het jongerenwerk (@jwdewelle) goed in de gaten!
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Mini schreef op 15-07-2021

Gefeliciteerd!!!

Dirkje schreef op 15-07-2021

Alle politiekids van harte gefeliciteerd. Goed gedaan!!!

Uw reactie

Naam:
Bericht: