Inbraak woning

Datum: 21-06-2021

14:53 uur - Afgelopen weekend, vrijdag 18 juni tot en met zondag 20 juni, hebben er twee inbraken plaatsgevonden die mogelijk iets met elkaar te maken hebben. Aan de Jacob van Heemskercklaan zijn de bewoners op vrijdagmorgen vertrokken en op zondag middag weer thuis gekomen.Hier zijn o.a. twee fietsen weggenomen. Een rode mountainbike en een witte racefiets, Van de rode mountainbike is een foto toegevoegd.Aan de Bergleidingweg zijn de bewoners op zaterdag avond rond 22:30 uur vertrokken en op zondag 12:00 uur weer thuis gekomen. Op camera beelden is te zien dat de inbrekers fietsen gebruiken die erg veel op de gestolen fietsen lijken van de bewoners van de Jacob van Heemskercklaan (op dit moment geen tijdstippen bekend).

 
Onze vraag: "Heeft u afgelopen weekend iets vreemds gezien of gehoord in deze omgeving of de omgeving van de Noetselerberg. Heeft u mensen zien fietsen op de rode en of witte race fiets, heeft u camerabeelden, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de politie".
Dat kan doormiddel van een privé bericht, bellen met 0900-8844 en vermeld daarbij een van de procesnummers, of kom even langs op het politiebureau te Nijverdal.
Procesnummer Jakob van Heemskercklaan: 2021282829
Procesnummer Bergleidingweg: 2021282376

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: