ChristenUnie Hellendoorn organiseert zonnebloemwedstrijd

Datum: 29-05-2021

11.20 uur - De ChristenUnie Hellendoorn bezorgt deze week in de wijk Groot-Lochter in Nijverdal huis-aan-huis zakjes met zonnebloempitten voor een zonnebloemwedstrijd. Zonnebloemen brengen kleur in je tuin en in je wijk, maar zonnebloemen trekken ook bijen, vlinders, hommels en andere insecten aan.  

 
De wedstrijd is voor iedereen die wel een mooie zonnebloem wil laten groeien! Ook als je niet in deze wijk woont, mag je meedoen.
Als je denkt dat je zonnebloem op het hoogste is, maak dan een foto, stuur deze met vermelding van de lengte uiterlijk 25 augustus 2021 in en maak kans op leuke prijzen. 
 
Mocht je geen zakje ontvangen hebben, maar wel mee willen doen aan de wedstrijd? Stuur dan een mailtje naar bestuur@hellendoorn.christenunie.nl of kijk op onze Facebookpagina. 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: