De Lantaarn kijkt weer vooruit!

Datum: 26-05-2021

12.42 uur - In deze bizarre tijden, waar we lange tijd de deuren gesloten hebben moeten houden, durven we weer vooruit te kijken – met meer energie dan ooit! De komende weken gaan we de agenda`s vanaf het najaar weer vullen, vol goede hoop dat we dan toch echt weer kunnen knallen en jullie weer kunnen verwelkomen bij ons in De Lantaarn!

 
We hebben nog een aantal shows in te halen – waar velen van jullie de kaarten voor hebben bewaard, Hulde en 1000 maal dank daarvoor; deze shows worden binnenkort ingepland!
 
Maar we gaan meer doen dan dat natuurlijk – wat dacht je bijvoorbeeld van de hagelnieuwe band The Kapsones?
Na 10 jaar elke zaal, (festival)tent en schuur van Nederland te hebben platgespeeld met Bökkers, besloten zanger/gitarist Erik Neimeijer en drummer Jeroen Hobert dat het dialectrock vuur nog wel een beetje opgestookt mocht worden. Ze namen in de zomer van 2020 een album op in de geest van the Clash, the Stooges en Oasis maar natuurlijk wel gewoon in hun eigen dialect. Met Pieter Holkenborg (Automatic Sam/Shaking Godspeed) op gitaar en Sebas van Olst (Typhoon) op bas, zijn ze klaar om er een onvoorspelbare, volkse en ongeremde bende van te maken.
 
Gas geven dus én wel op vrijdagavond 26 november! Kaarten zijn te koop via www.lantaarn.nl
 
Tot snel!
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: