De Welle verzorgt uitleen hulpmiddelen Medipoint

Datum: 12-05-2021

8.22 uur - Voor uitleen van zorg- en welzijnshulpmiddelen kunnen inwoners uit de gemeente Hellendoorn terecht bij Stichting De Welle. De welzijnsorganisatie heeft de werkzaamheden van Medipoint sinds 1 mei overgenomen. De artikelen van Medipoint kunnen dankzij deze nieuwe constructie toch makkelijk en laagdrempelig bij de mensen komen die deze het hardste nodig hebben.

Onder andere krukken, klossen, een ondersteek, douchekruk, rollator of rolstoel behoren tot het assortiment. 
 
Nieuwe entree

De balie van De Welle is nu bij binnenkomst via de Constantijnstraat direct aan de rechterkant te vinden. Bij deze vernieuwde servicebalie is zowel informatie over de uitleen van Medipoint, als over de maaltijden en alarmering te verkrijgen. Ook kan men hier terecht voor informatie over activiteiten, vrijwilligerswerk en andere diensten van de lokale welzijnsorganisatie. Elke ochtend van 9.00 tot 12.30 uur is De Welle (en tevens de uitleen van hulpmiddelen) geopend. Fysiek vindt u ons aan de achterzijde van het Huis voor Cultuur en Bestuur, Constantijnstraat 32a. Telefonisch is de balie op deze tijden bereikbaar via 0548-638810. Reserveren van artikelen is niet nodig. 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: