Plezier en uitdagingen voor jeugd op velden van v.v. Hellendoorn

Datum: 10-05-2021

9.01 uur - Op zaterdag 8 mei heeft de jeugd van 8 tot 13 jaar van v.v. Hellendoorn een sportieve ochtend gehad: MoodStudios DRW verzorgde een bootcamp voor de ene helft van de jeugdteams, terwijl de andere helft ondertussen een onderling mixtoernooi afwerkte.  

 
 
De jeugdteams O15 – O19 van v.v. Hellendoorn hebben enkele weken geleden, in het kader van het jeugdpakket-Corona van de gemeente Hellendoorn, een bootcamp gevolgd. Deze werd verzorgd door MoodStudios DRW. Deze ochtend was een groot succes en verdiende een vervolg ook voor de jongere jeugdleden. 
 
Op het hoofdveld waren het de mensen van Moodstudios DRW die de jeugd aanmoedigden om zich in het zweet te werken. De personal trainers hadden een uitdagende bootcamp voorbereid, waarbij de accenten vooral op spel en oefeningen lagen die te maken hadden met voetbal. Maar de factoren plezier en samenwerking stonden voorop.  Op het andere veld werden ondertussen de overige teams gemixt om een onderling toernooi af te werken.  
 
"Het is jammer dat we geen wedstrijden tegen andere clubs meer kunnen spelen. Maar ik vind het heel leuk dat v.v. Hellendoorn elke keer weer wat nieuws bedenkt voor de zaterdag. Deze keer waren de buikspieroefeningen wel heel zwaar die we moesten doen", vertelde één van de speelsters van MO13-1. 
 
De jeugd heeft zich geweldig vermaakt tijdens deze mooie sportieve ochtend en v.v. Hellendoorn kijkt terug op een mooie samenwerking met de gemeente Hellendoorn en MoodStudios DRW, die zorgde voor een prettige onderbreking in deze coronaperiode.   
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: