Zaterdag 22 mei oud ijzeractie voor jeugd De Zweef

Datum: 06-05-2021

8.20 uur - Op zaterdag 22 mei houdt De Zweef een oud ijzer-actie. Dat gebeurt in samenwerking met metaalhandel Finke. Op deze zaterdag kan alles wat oud ijzer is, worden ingeleverd. De opbrengst van de actie is voor de jeugd van De Zweef. Op het parkeerterrein bij de club  aan de Koersendijk wordt een route uitgezet waarlangs men kan rijden om het oude ijzer in te leveren.

Om alles corona-proef te laten verlopen, is een indeling gemaakt op achternaam. Mensen met de achternaam eindigend op A - F zijn welkom van 9.00 - 10.00 uur, met de achternaam G - L van 10.00 - 11.00 uur, met de achternaam M - S van 11.00 - 12.00 uur en met de achternaam T - Z van 12.00 - 13.00 uur.
 
Bij "oud ijzer" moet gedacht worden aan: oude potten/pannen, gieters, doorgeroeste tuinstoelen, accu's, gereedschappen, velgen, drogers, tafels, fietsen, wasmachines, stoelen, kabels, gasfornuizen, bankschroeven, bedspiralen, verwarmingselementen, rekken, koper, kachels, armaturen, aluminium, computers, leidingwerk, RVS, remschijven, tuinhekken, motorblokken, blik, landbouwmachines, elektromotoren, lood, zink. Het verzoek is vooraf de NIET-metalen onderdelen te willen verwijderen? Dit voorkomt een boete!
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: