Tourist Info/VVV heropent deuren

Datum: 29-04-2021

14.17 uur - Na enkele maanden gesloten te zijn geweest, opent het Toeristisch Bureau Hellendoorn, dankzij de versoepeling van de coronamaatregelen, vanaf vandaag de deuren van de Tourist Info/VVV weer. Een team van deskundige medewerkers staat klaar om onze gasten en bewoners weer te voorzien van wandel- en fietskaarten, wandelboekjes, routes en souvenirs.  

 
 
Nog geen activiteiten 
Het is nog even wachten tot de doorstroomlocaties, zoals musea en bezoekerscentrum open mogen en de evenementen kunnen plaatsvinden, maar de medewerkers kunnen je wel verwijzen naar leuke terrasjes, die in de middaguren weer geopend zijn. Na een stevige wandeling of fietstocht in onze prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug en het Twents Reggedal is het daar weer goed toeven. Ook kun je terecht om een fijne bed & breakfast, camping of hotel te vinden.  
 
Openingstijden 
De oude openingstijden zijn weer van kracht: 
Maandag 09.30 – 17.00  
Dinsdag 09.30 – 17.00 
Woensdag 09.30 – 17.00 
Donderdag 09.30 – 19.00 
Vrijdag 09.30 – 17.00 
Zaterdag 09.30 – 16.00 
Zondag Gesloten 
 
Informatie activiteit 
Kijk voor meer informatie op www.visithellendoorn.nl
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: