Ludieke paastraining op sportpark De Voordam

Datum: 04-04-2021

09:43 uur - Het eerste elftal van v.v. Hellendoorn heeft de jongste jeugd een fantastische start van het Paasweekend bezorgd. Zaterdag organiseerde het eerste elftal voor de pupillen tussen de 6 en 13 jaar een Paastraining. Maar liefst 170 jongens en meisjes kwamen af op de voetbalochtend.De training bestond uit een circuittraining met diverse oefeningen en daarnaast een toernooivorm met een individuele winnaar binnen elke leeftijdscategorie. Uiteraard mocht het “eitje schieten” niet ontbreken.

Het programma is opgesteld door de trainer/coach, Bart Benneker van het eerste mannen elftal. De spelers van het eerste elftal deden de oefeningen voor en zorgen voor de nodige tactische aanwijzingen. Als afsluiting mochten de jongens en meisjes proberen de paashaas van de fiets te schieten. Al met al een zeer geslaagde ochtend met veel lachende gezichten.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: